To je to što me zanima!

Božinović u SAD-u: Amerika je najvažniji partner snaga RH

Božinović se sastao s američkim ministrom obrane Robertom Gatesom. Tema razgovora je bila vojna i obrambena suradnja SAD-a i Hrvatske, piše Večernji list
Vidi originalni članak

Hrvatski ministar obrane, Davor Božinović, u službenom je posjetu SAD-u, a u srijedu je položio vijenac na grob neznanom vojniku na vojnom memorijalnom groblju Arlington. Sastao se i s Justinom Webbom, predstavnikom tvrtke TNT, piše Večernji list. Tvrtka TNT će u ožujku ove godine organizirati sajam vojne industrije u Splitu. Webb je u ime organizatora pohvalio suradnju s Ministarstvom obrane. Božinović se u Pentagonu sastao i s američkim ministrom obrane Robertom Gatesom. Tema razgovora je bila vojna i obrambena suradnja SAD-a i Hrvatske u okviru NATO saveza te suradnja u regiji. Božinović je istaknuo kako je Amerika najveći i najvažniji partner hrvatskih oružanih snaga. Pričali su i o reformama koje su pred Hrvatskom. 

Izvorni članak pročitajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 7

  • koza 03.02.2011.

    Čiji je on vojnik?? Ako je hrvatski,sigurno ima čin "stariji uvlakač"

  • bukvan 03.02.2011.

    Da,da,da I Pavelić je davao veličanstvene izjave kako su usraški borci kod staljingrada najveći heroji.Tako sada i ameri hvale naše u Afganistanu.Bljak. Kako su nas naši dićni političari prevarili narod i sada to okreću u pobjedu.!

  • gogonina 03.02.2011.

    Hrvatska lize amerima guzu i hvali se sa suradnjom a ameri samo kontaju na interes.

Komentiraj...
Vidi sve komentare