To je to što me zanima!

Božo Petrov: Savez Mosta s HDZ-om nije prirodan savez

Mislim da je isto je li to Hrvatska raste ili Domoljubna koalicija. Ni sad ne mogu reći kako bi se ponašala Domoljubna koalicija da joj je nedostajalo toliko potpisa, kaže
Vidi originalni članak

Čelnik Mosta Božo Petrov u intervjuu za Novi list rekao je kako još ne zna kojih šest ministarstava će preuzeti mostovci u Vladi mandatara Tihomira Oreškovića, čija se potvrda u petak očekuje u Saboru. 

Petrov je rekao kako zna za 18 imena, od kojih će šest sigurno biti ministri koje će izabrati mandatara Orešković.  

- U ovom trenutku nemam informacije koga će on odabrati. Imat ćemo nekoliko sastanaka u ova dva dana i s mandatarom i s Tomislavom Karamarkom, pa ćemo znati - rekao je Petrov. 

Nije se složio s tvrdnjom da je savez s HDZ-om prirodan. 

- Ne bih rekao da je to prirodan savez. Ne bih se s tim složio. Nama je u fokusu prvo bilo da se pristane na reforme koje se moraju provesti, nakon toga smo inzistirali na nestranačkom mandataru. Vi govorite o tome da je savez s HDZ-om prirodan, a ja i dalje mislim da je isto je li to Hrvatska raste ili Domoljubna koalicija. Ni sada ne mogu reći kako bi se ponašala Domoljubna koalicija da je bila u situaciji u kojoj je bila ova druga koalicija, odnosno da joj je nedostajalo jednako potpisa za novog mandatara - rekao je.

Upitan što misli o postupku lustracije, Petrov je rekao kako takav način obračuna s prošlošću nikome neće donijeti dobro.

- Ne vidim kako bi to pozitivno utjecalo na našu budućnost - zaključio je.

Idi na 24sata

Komentari 109

  • peto mjesto 21.01.2016.

    pinokio pinokio f62

  • Ivan Klemenc 21.01.2016.

    lažeš što ti je bilo prvo, prvo su ti bili popovi, pa predsjednca pa onda ti sam sebi

  • bkladarb 21.01.2016.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare