To je to što me zanima!

Božo Petrov se preko vikenda 'sakrio' s obitelji u Vodicama

Usred zahuktale političke krize potpredsjednik Vlade Božo Petrov provodi vikend s obitelji. Nije bio raspoložen za komentare o političkoj krizi i navodnom ultimatumu Mosta HDZ-u
Vidi originalni članak

Potpredsjednik Vlade Božo Potrov pustio je jučer čitav dan da se portalima i informativnim emisijama vrti njegov 'ultimatum' HDZ-u da do utorka povuku Karamarka, da bi tek u noći na nedjelju Most to demantirao putem objave na Facebooku. 

- MOST želi upozoriti javnost da se idućih nekoliko dana može očekivati niz neistinitih tvrdnji koje će se pozivati na “izvore iz
Mosta”, ali s Mostom neće imati veze. Kako bi se na sve načine stvorila konfuzija, u javnosti se već plasiraju razne konstrukcije poput ove “da Most postavlja rokove HDZ-u”. Most nezavisnih lista nije dao HDZ-u nikakav rok do utorka jer želimo dati priliku premijeru da obrani svoju čast u Hrvatskom saboru i pred zastupnicima odgovori na neistinite optužbe navedene u obrazloženju njegova opoziva. Očekujemo od HDZ-a da povuče prijedlog opoziva premijera i predloži novog kandidata za potpredsjednika Vlade. Ako HDZ ipak ostvari najavu rušenje premijera i Vlade tada će Most kao jedinu moguću opciju odabrati nove izbore - navode u objavi.

Uspjeli smo saznati gdje je nestao Petrov usred zahuktale političke krize - s obitelji vikend provodi u Vodicama kod kumova.

- Je li baš morate? Pa već ste me slikali - bilo je sve što je Petrov htio reći o svom posjetu Vodicama i političkoj krizi, nakon što je u na terasi kafića na rivi sa suprugom i djecom popio kavu.

Nakon kave i sladoleda, Petrov se zaputio u nepoznato. Znamo sigurno da se nije išao kupati, jer je taman počela padati kiša.
 

Idi na 24sata

Komentari 75

  • kozaribok 13.06.2016.

    Čovjek je neiskvaren,za razliku od ovih lijevih i desnih Komunista,i njihove djece

  • ljubica ljubičica_1 12.06.2016.

    Stvarno ste dosadni.Koga brida što gospodin radi u slobodno vrime.

  • GJURO 12.06.2016.

    Petrov, ljigavac, dusa prodana

Komentiraj...
Vidi sve komentare