To je to što me zanima!

Božo Petrov tvrdi: Treba nam lustracija pretvorbene pljačke

Pred sudove trebamo dovesti one koji su opljačkali Hrvatsku. Sudovima trebamo omogućiti da im za svaku ukradenu kunu oduzmu dvije kune imovine, kaže Petrov
Vidi originalni članak

Pred sudove trebamo dovesti one koji su opljačkali Hrvatsku. Sudovima trebamo omogućiti ne da ih osude na pet, šest godina zatvora, nego da im za svaku ukradenu kunu oduzmu dvije kune imovine, poručio je metkovski gradonačelnik Božo Petrov. Tako bismo, kaže, došli do novca koji bismo, uz rješavanje određenih nezakonitosti u pretvorbi, stavili u funkciju gospodarstva i boljitka svih građana. Osim toga, pretvorbena lustracija treba obuhvatiti i one koji su omogućili određene propise i zakone na temelju kojih su kreirani preduvjeti i klima za ovo što danas imamo. U šumi pretvorbenih slučajeva, govori nam u razgovoru, teško je izdvojiti pojedine. No naglašava kako su kod nekih nepravilnosti potvrđene i od strane nadležnih institucija. 

Idi na 24sata

Komentari 134

  • ivič 23.06.2015.

    hitno u glavu Zagorac,Todorič,Kutle,generali bogatuni,zvjezde,sportaši koji vani imaju vile račune da tu nemoraju plačati porez!Za 5g bi se oporavili!

  • leptir53 23.06.2015.

    tako malo riječi složeno u jednu rečenicu ... (za mnoge političare nemoguća misija) a sve rečeno.. samo treba to i uraditi..

  • bornnl 23.06.2015.

    Evo on je primjer zašto smo mi država debila. Da se sutra kandidira na parlamentarnim izborima dobio bi 3-5 posto umjesto da dobije 50% jer bar zaslužuje šansu da napravi ono o čemu priča. Ali u ovoj zemlji seljačina, crvenih i hdz-a, svaki tupan će glasat za svoje stado i tako već 20 godina.

Komentiraj...
Vidi sve komentare