To je to što me zanima!

Brač: Srbijanski avion se zapalio, nema ozlijeđenih

Manji zrakoplov iz Tirane izletio je u 16.45 sati s piste u zračnoj luci na Braču te se zapalio. Nitko od dvoje putnika i dvojice pilota nije ozlijeđen
Vidi originalni članak

Avion srednje business klase srpske zrakoplovne kompanije 'Princ Aviation' doletio je u četvrtak oko 16.45 sati iz Tirane na otok Brač. Prilikom slijetanja u Bolu došlo je do poteškoća, zbog kojih se Cessna nije na vrijeme zaustavila već je izletjela s piste. Avion se zapalio i djelomično izgorio. Posada i putnici su uspjeli na vrijeme pobjeći iz Cessne, pa u nesreći nije bilo ozlijeđenih. Vatrogasci zračne luke odmah su intervenirali i ugasili požar za svega desetak minuta. Na mjesto nesreće su angažmanom Centra 112 poslani i vatrogasci iz DVD-a Bol i Državne intervencijske postrojbe, te djelatnici supetarske policije i Hitne pomoći. Očevid je vodio glavni istražitelj za zrakoplovne nesreće Dinko Vodanović. Putnici u avionu su bili Damir Fazlić (35) britanski državljanin, inače predsjednik Atlantic Energy DC Washington i njegov prijatelj Ivan Zogović (52), američki državljanin. Došli su u Hrvatsku na odmor, u Bolu ih je čekala jahta Nina, s kojom bi trebali na krstarenje Jadranom. Avionom je upravljao pilot Zoran Modly (62) iz Beograda, a kopilot mu je bio Miloš Stanojević (33) također iz Beograda. Stjuardesa Senka Vukelić (28) iz Zemuna je također bila na letu. Njih su o nesreći ispitali u policijskoj postaji.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • kokomoon 15.07.2010.

    hoce li onaj \'press\' antihrvatski i za ovo nas krivit?

  • ljutatrava 15.07.2010.

    A gdje je drugu-obadva,obadva-neš ti engleza i amerikanaca.Naprijed Hrvatska.

  • ZumZumZg 15.07.2010.

    Treba ih pitat je li im Djuro Sesar nabavljo avione s ruskih smetlista ko nama one helikoptere ? Jedanse srusio u Vukovaru..ma glavno da se lova pere!

Komentiraj...
Vidi sve komentare