To je to što me zanima!

Braća se bore za mjesto načelnika istarske općine

Stariji brat, Dalibor Macan (32) je SDP-ovac i već četiri godine vodi općinu. Ako njegov brat Igor (31) pobijedi, siguran je da će dobro raditi posao
Vidi originalni članak

Dva brata, Dalibor (32) i Igor (31) Macan, u istarskoj općini Svetvinčenat u drugom se krugu bore za mjesto načelnika općine. Stariji Dalibor je SDP-ovac i već četiri godine vodi općinu, Igor je IDS-ovac i zaposlenik općine koja ima tek nešto više od 2000 stanovnika. Svejedno im je tko će pobijediti.
- Mi smo cijeli život nerazdvojni, pa evo i sada u politici smo zajedno. U vrtiću i školskim klupama bili smo zajedno. Na faksu smo bili cimeri. Iako pripadamo dvjema različitim političkim opcijama, mi smo nerazdvojni. Bit ću sretan ako brat Igor pobijedi jer ću tako biti siguran da je općinu u dobrim rukama - kaže Dalibor, načelnik Svetvinčenta.
Složna braća kažu kako je za njih predizborna kampanja odavno završena te da su oni ionako već pobjednici.
- Dok će se drugi prepucavati i pljuvati u nastavku, za nas je kampanja gotova i neće je ni biti. Bratski ćemo raditi na animaciji što većeg izlaska glasača na birališta. Da nisam mislio pobijediti, ne bih se ni kandidirao. Ali svejedno je tko će pobijediti - kaže Igor.

'KAMPANJA JE GOTOVA, SAMO ĆEMO ANIMIRATI BIRAČE'
Mlađi brat Igor (31) je IDS-ovac. Radi u općini gdje mu je brat šef. Kaže da je za njega i  straijeg brata kampanja gotova jer, dok se drugi prepucavaju, oni će samo animirati glasače.
Stariji brat Dalibor (32)  aktualni je načelnikopćine. Kaže da, ako njegov mlađi brat Igor pobijedi i postane sljedeći načelnik, znat će da je općina Svetvinčenat u sigurnim i dobrim rukama.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Cromagnon 22.05.2009.

    pogledaj ti te odrobine i gvace... takvi vode državu. j****** demokraciju

  • luna2 22.05.2009.

    pa bilo koja stranka da pobjedi -njima dvojici bude dobro

  • borovcanin 22.05.2009.

    neznam koja je stranka gora

Komentiraj...
Vidi sve komentare