To je to što me zanima!

Brački vatrogasci su spasili djevojčicu koju je ubola pčela

Nije bilo vremena za čekanje. Nas smo je trojica ukrcala u vatrogasni kombi i majka je pošla s njom. Cijelim smo joj putem mjerili puls, rekao je zapovjednik postrojbe
Vidi originalni članak

Brački vatrogasci su u petak spasili djevojčicu iz Njemačke koju je ubola pčela. 

Večernji list javlja kako su se vatrogasci vraćali s gašenja požara u Postirama, a kada su vidjeli curicu nazvali su operativno središte u Divuljama.

- Nije bilo vremena za čekanje. Nas smo je trojica ukrcala u vatrogasni kombi i majka je pošla s njom. Cijelim smo joj putem mjerili puls, otvarali prozore, polijevali je vodom - rekao je Saša Vuković, zapovjednik postrojbe. 

Dodaje kako je djevojčici (10) pomoć pružena u supetarskom Domu zdravlja, nakon čega je brzo došla svijesti.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • đebo 24.08.2013.

    Sonja ovo je Saša, Saša ovo je Sonja

  • Vjerujem_1 24.08.2013.

    Djevojčica je najvjerojatnije alergična na ubod pčele. Gadna alergija koja može biti smrtonosna. Moj brat je u djetinjstvu spašen injekcijom u zadnji tren. Svaka čast vatrogascima i hvala Bogu da je sve dobro završilo. Novinarki minus za razumljivost članka.

  • kirka666 24.08.2013.

    da si je ti spasio da li bi uopce pristao na novinarski clanak poziranje itd-spasen je zivot i to je to...a ovi vatrogasci sad cekaju donaciju iz njemacke-eto toliko o bezuvjetnom spasavanju ljudskog zivota...

Komentiraj...
Vidi sve komentare