To je to što me zanima!

Nema tijela, a opet ih osudili: Bračni par Karamazan dobio 21 godinu za ubojstvo Zorice

U veljači ove godine Visoki kazneni sud presudu je ukinuo i vratio na ponovno suđenje, a ovo su iste kazne koje su im izrečene i u prvom postupku
Vidi originalni članak

Prvookrivljena Slavica Karamazan dobila je devet, a drugookrivljeni Mijo Karamazan 12 godina zatvora u ponovoljenom sudskom postupku za ubojstvo Zorice Fadljević na Županijskom sudu u Slavonskom Brodu.

U veljači ove godine Visoki kazneni sud presudu je ukinuo i vratio na ponovno suđenje, a ovo su iste kazne koje su im izrečene i u prvom postupku.

Obrana je najavila da će uložiti žalbe Visokom kaznenom sudu. 

PONOVLJENI POSTUPAK Odgođen nastavak suđenja Miji i Slavici Karamazan: Sumnjiči ih se za ubojstvo Zorice Fadljević

Zorici nema traga već tri godine

18. studenog 2019. sastala se sa supružnicima i tad je nestala
Zorica Fadljević je posljednji put viđena oko 17 sati u Slavonskom Brodu, gdje se sastala sa Slavicom i Mijom. Muž ju je dovezao, a nakon toga joj se gubi svaki trag.

23. studenog 2019. policija uhitila supružnike Miju i Slavicu
Nakon nestanka Zorice policija je uhitila supružnike Karamazan. Tad ih je odvjetništvo osumnjičilo da su Zoricu odvezli na nepoznato mjesto i na neutvrđeni način ubili.

27. travnja 2020. odvjetništvo podignulo optužnicu
Županijsko državno odvjetništvo u Slavonskom Brodu nakon završene istrage podignulo je optužnicu protiv bračnog para Karamazan.

USKORO VIŠE

Idi na 24sata

Komentari 49

  • IvicaStimac 22.11.2022.

    U ovoj priči najteže mi je osmisliti motiv tog zločina......

  • raven1 21.11.2022.

    Ah dobro. Priznala je žena, pa što ako nema tijela. Kazne nisu previsoke, što je ok jer ih je ubijena nenormalno maltretirala.

  • nnjmkd 21.11.2022.

    Ni Šuveljakovo tijelo nikada nije pronađeno. Zena i sin odgulili smiješne kazne. Po šest godina. Ako su krivi, malo je, ako su nevini, nisu ni smjeli biti suđeni.

Komentiraj...
Vidi sve komentare