To je to što me zanima!

Bračnom paru odrubili glave jer su zapalili curicu

Nashatu Hajiu i njegovoj ženi Iman Ghazawi odrubljene su glave jer su pretukli i zapalili kćer Khosoun (9), za koju je vjerovao da nije njegova
Vidi originalni članak

Saudijcima Nashatu Hajiu i njegovoj drugoj supruzi Iman Ghazawi odrubljene su glave jer su pretukli, zapalili i zakopali kćer Khosoun (9), za koju je Nashat vjerovao da nije njegova, piše News. Bračni par oteo je curicu, odvezao na napušteno mjesto gdje su je pretukli, a zatim zapalili kako bi prikrili dokaze.  S obzirom na brutalnost zločina bračni par je osuđen na smrt odrubljivanjem glave koja se u toj zemlji izvršava u javnosti.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • adryibena 31.01.2008.

    To neka uvedu da, pa da onda vidimo tko ce se usuditi ubiti....a naravno da ce biti monstruma jos...no ne tako cestih!!!!!

  • Dud 19.01.2008.

    Vrlo lijep način kažnjavanja!Monstrumu ne dozvoliti da učini ponovo! Koliko ubojstava djece i čedomorstava u Hrvatskoj nije kažnjeno ni sa 100 kn!

  • Gnome 17.01.2008.

    Razveo se od žene sa kojom je imao dijete za koje je sumnjao da nije njegovo. Oteo je to dijete koje \"nije\" njegovo i zvijerski ubio. Pa kako ga (ih) drugačije osuditi? Inače je Saudijska Arabija u svijetu čuvena po okrutnim zakonima , tamo se za krađu javno siječe ruka a silovanim ženama takodje kida glava ako prijave silovanje , jer su uglavnom one krive što su silovane. Mytzek mi smo ipak u EU i civilizirani koliko toliko, skladno tome možda je bolje poraditi na \"spriječiti\" nego liječiti, mislim da za to postoje civilizirane metode. Kad bi i mi kidali ruke za krađu ne bi smo imali s kime se rukovati!

Komentiraj...
Vidi sve komentare