To je to što me zanima!

Bradley Manning pred sudom: Žao mi je što sam oštetio SAD

Žao mi je što sam povrijedio ljude. Žao mi je što sam naštetio SAD-u. Ispričavam se zbog neočekivanih posljedica svojih postupaka, rekao je Manning pred sudom
Vidi originalni članak

Bradley Manning u srijedu  se pred sudom ispričao za nanošenje šteti SAD-u, javlja Reuters. Američki vojnik osuđen je za predavanje državnih tajni WikiLeaksu, a sud bi mu najranije sljedeći tjedan trebao odrediti kaznu. 

- Žao mi je što sam povrijedio ljude. Žao mi je što sam naštetio SAD-u. Ispričavam se zbog neočekivanih posljedica svojih postupaka - rekao je Manning pred sudom za izricanje kazni. 

Manning (26) je osuđen za predaju više od 700.000 dokumenata, snimki i diplomatskih telegrama WikiLeaksu. Mogao bi dobiti do 90 godina zatvora.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • alpinist 15.08.2013.

    izdajicama treba suditi i najstrože kazne im dodjeliti,kod nas počevši od Mesića....

  • gato_negro 15.08.2013.

    @ArtVandelay - a što misliš zašto Amerikanci vole ratovati tamo gdje i naizgled nema vidljivog profita poput nafte, ili potpirivati sukobe drugih zemalja i gledati razvoj situacije po strani? Tko je najveći proizvođač oružja na svijetu? Tko zarađuje od rata čak i kada ne ratuje? Razmisli malo.

  • templar73 15.08.2013.

    Krenula je inicijativa za dodjelu nobelove za mir Bradleyu, mislim da ju je zaslužio jer je žrtvovao cijeli život da se vidi tko je tko!

Komentiraj...
Vidi sve komentare