To je to što me zanima!

Branimira Glavaša pustili su kući na ludi rođendanski tulum

Glavaš je dobio dva dana dopusta. Proveo ih je kod kuće u Drinovcima u BiH gdje su mu vrh stranke i 40-tak bliskih prijatelja, priredili veliku proslavu 55. rođendana
Vidi originalni članak

Branimir Glavaš, zatvorenik u Kazneno popravnom Zavodu u Mostaru, pušten je u petak navečer na dva dana dopusta. Proveo ih je kod kuće u Drinovcima u BiH gdje su mu vrh stranke i 40-tak bliskih prijatelja, priredili veliku proslavu 55. rođendana. Njegov izlazak bio je obavijen velom tajne, no izvor blizak HDSSB-u potvrdio je kako je rođendanski tulum bio prilično razuzdan te da neki sudionici, zbog alkohola, nisu mogli držati ‘jezik za zubima’, kako je Glavaš naredio.

- Uzoran je zatvorenik i zadovoljio je sve uvjete da ga pustimo na dvodnevni dopust. Tijekom godine svi imaju pravo na sedam dana dopusta - kaže Tahir Đulić, zamjenik ravnatelja Zavoda u Mostaru. 

Idi na 24sata

Komentari 33

  • MladenTokić 28.09.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • najjaći smo 28.09.2011.

    Ovi smrad i zločinac,može pod ruku s onim konobarom norcem i ostalim kvazi herojima..dosta mu je samo pogledat tu facu da se vidi kakav je to fašist..

  • feba 28.09.2011.

    Ma zaboravio da pozove i Šekija,da slavlje bude pravo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare