To je to što me zanima!

Branio kćer, upucao zeta u lice pa završio u pritvoru

Moj tata je za mene heroj. Branio je mene i moju kćer, našu obitelj od nasilnika koji me godinama zlostavlja i prijeti smrću, ispričala je Kristina (27)
Vidi originalni članak

Vedran Z. (29) iz Karlovca je nakon ranjavanja u srijedu u sukobu sa svojim tastom Slavom B. (51), domarom PU karlovačke, smješten na Odjel uho, grlo, nos u Općoj bolnici Karlovac te je izvan životne opasnosti. On i Vedran su se naguravali, nakon čega je Slavo iz pištolja, kojeg posjeduje legalno, ispalio hitac prema svom zetu te ga pogodio u lice. Domara su u srijedu navečer uhitili, a imao je 0,9 promila alkohola u krvi. Tijekom četvrtka Slavu su nakon kriminalističke obrade priveli istražnom sucu na Županijski sud u Karlovcu.
– Moj tata je za mene heroj. Branio je mene i moju kćer, našu obitelj od nasilnika koji me godinama zlostavlja i prijeti smrću. Tata ga je mislio zastrašiti, no metak se odbio. U utorak sam napustila Vedrana i sa sobom povela našu kćer (3), te smo sklonište potražile kod mojih roditelja - ispričala je Vedranova supruga Kristina (27). Dodala je da joj je suprug prijetio nožem i rekao da će je njime zaklati i baciti joj ga u glavu. Vedran se naljutio jer mu Slavo nije dao da bude sam sa 3-godišnjom kćeri. Slavi je  sudac odredio jednomjesečni pritvor.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • mayhem26 08.04.2010.

    Aha i ja bi isto ovako,samo sto ga nebi gađao u glavu nego bi mu sprašio cijeli okvir u noge,ruke i naravno u JAJA.Samo sada ce opet nevin čovjek zavrsiti u zatvoru,a sve zbog nesposobnosti naših DROTOVA.

  • tottul 08.04.2010.

    Nizozemac, pa nije čovjek vozio pa da ne smije imati više od 0,5.

  • jofy 08.04.2010.

    vedran radi sa mnom,taj nebi ni mrava zgazio.a tatica je ubojica.zima drži se vozači su uz tebe...

Komentiraj...
Vidi sve komentare