To je to što me zanima!

Branitelji imaju novi zahtjev: Tražimo Milanovićevu ostavku

Njegovu ostavku tražimo jer niti nakon 45 dana prosvjeda nije došao vidjeti što je naš problem, nije nas zvao na razgovor, a dužan je to bio učiniti, kažu branitelji
Vidi originalni članak

Branitelji koji već 45 dana prosvjeduju ispred Ministarstva branitelja u Savskoj 66 iznijeli su u petak novi zahtjev. Sada, između ostalog, traže i ostavku premijera Zorana Milanovića

- Njegovu ostavku tražimo jer niti nakon 45 dana prosvjeda nije došao vidjeti što je naš problem, nije nas zvao na razgovor, a dužan je to bio učiniti jer je premijer i jer je to njegov posao - poručili su Ante Deur, predsjednik Zbora veterana gardijskih brigada i Đuro Glogoški, predsjednik udruge 100-postotnih HRVI, piše Večernji list. 

- Milanovićev odlazak bio bi njegov jedini dobar potez za Hrvatsku. Dobar potez za hrvatsku desnicu i hrvatsku ljevicu jer obje opcije trebaju Hrvatskoj. Mi hrvatski branitelji ne dijelimo se po toj osnovi - rekao je Deur. Branitelji koji su dosad bili, kako tvrde neutralni u vezi s predsjedničkim izborima, rekli su u petak da svoj glas nipošto neće dati Ivi Josipoviću jer je on jasno stao na stranu Bojana Glavaševića čiju ostavku branitelji također traže.  

Idi na 24sata

Komentari 689

  • Pekmez12 07.12.2014.

    Pokupite se fino kući i pustili nas na miru

  • ben hur panonius 06.12.2014.

    morao je nositi kutije za Josipovića..

  • don drle 06.12.2014.

    kad če više prestat dernekovat,.da su barem ponjeli igle da štrikaju,.da bar neku korist naparave a ne sam štetu,.pravi dernek,.ajde mup očisti taj plac,.

Komentiraj...
Vidi sve komentare