To je to što me zanima!

Branitelji stigli u Savsku: U ponedjeljak idu kod Milanovića

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Ulaz u crkvu svetog Marka je okružen pripadnicima interventne policije koja je u četvrtak u 22 sata stala pred branitelje te ih pozvala da se mirno raziđu
Vidi originalni članak

Branitelji prosvjednici koji su se u četvrtak navečer sklonili u crkvu Svetog Marka kako bi izbjegli uklanjanje od strane interventne policije jutro su dočekali u crkvi. 

Ulaz je okružen pripadnicima interventne policije koja je u četvrtak u 22 sata stala pred branitelje te ih pozvala da se mirno raziđu. Nisu poslušali. 

U naguravanjima je ozlijeđen jedan branitelj dok je Hitna pomoć morala intervenirati jer je pozlilo jednom od vođi prosvjeda Đuri Glogoškom. S njime i ostalim braniteljima tijekom cijelog dana na Trgu sv. Marka bio je i Josip Klemm. 

Podsjetimo, dio branitelja iz Savske došao je u četvrtak na Markov trg iskazati podršku radnicima RIZ odašiljača i Imunološkog zavoda koji su imali prijavljen prosvjed do 12 sati. Radnici su se razišli, a branitelji su ostali te počeli donositi klupe, suncobrane i hranu. Oko 17 sati stigla im je janjetina koju je poslala bivša misica Anica Kovač. Čitavo vrijeme vođe prosvjeda naglašavali su kako se s Markova trga neće maknuti dok ne razgovaraju s premijerom Milanovićem. On ih u četvrtak nije primio. 

Idi na 24sata

Komentari 1796

  • LoreleyHouse 30.05.2015.

    tja, sad se vidi koliko ste omiljeni u lijepoj nasoj

  • boki21 30.05.2015.

    kad neki pitaju kakav branitelj da nemam neka prava, evo ne smijem imati ptsp zbog posla , ni ostale tako zvane bolesti koji mnogi imaju a zdravi su, pitam se kako mnogi imaju ptsp a imaju oružje i vozačke dozvole.

  • elephant09 30.05.2015.

    Znam branitelje koji su bili u logoru i ne zanima ih ovaj kvazi prosvjed. I znam zadnji olos kojih je rat spasio jer bi ti nazovi ljudi kad tad zavrsili u zatvoru ili puno gore.i oni su u zagrebu. Prosudite sami.

Komentiraj...
Vidi sve komentare