To je to što me zanima!

Branitelji ne odustaju: U četvrtak dolazimo pred Sabor

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
VIDEO: Branitelji i dalje prosvjeduju ispred Ministarstva i traže smjene Matića i pomoćnika. Na okrugli stol nije došao državni vrh pa će branitelji u četvrtak krenuti pred Sabor
Vidi originalni članak

Idi na 24sata

Komentari 19

  • ludvig989 29.10.2014.

    Prije ili kasnije Matić će odstupiti. I danas se sjećam emijsije Otvorenu u kojoj su gostovali Fred Matić i pokojni Marko Babić legenda Vukovara. Matić je tada bio miran povučen bez bahaćenja jer tu bio a Marko koji je predobro znao tko Matić. Sada se bahati i izigrava nekakvog heroja. Podrška braniteljima.

  • sonny42 29.10.2014.

    Časni branitelji i jesu svetinja u ovoj državi...ali...isti ti časni branitelji trebaju iz svojih redova izbaciti 'lažnjake' tada bi im obraz bio čist i bez ijedne mrlje...ovako dok god 'svekoliki puk' priča o lažnim braniteljima i njihovim benefitima koje su ostvarili prevarom...do tada će i najčasniji branitelj nositi stigmu 'možebitnog lažnjaka'..Još nekoliko činjenica koje govore o 'izmanipuliranosti' braniteljske populacije u političke svrhe..svaki prosvjed se odvija u nekakvo predizborno vrijeme...slučajno ili....prosudite sami..

  • SAINT 28.10.2014.

    U vladu tribate otić ali samo pozdravit "vladu" da vidimo što će pametnoga Zoki bubnit.

Komentiraj...
Vidi sve komentare