To je to što me zanima!

Branitelji pomažu čistiti snijeg na čitavom splitskom području

Akciji čišćenja su se odmah odazvali veterani 4. gardijske brigade, a ministar Matić će se u utorak i sam dohvatiti lopate i pomoći braniteljima u čišćenju Samobora
Vidi originalni članak

Hrvatski branitelji odazvali su se pozivu resornog ministra Predraga Freda Matića i priključili se civilnoj zaštiti kako bi pomogli čistiti snijeg u Splitsko-dalmatinskoj županiji. Akciji su se odmah odazvali veterani 4. gardijska brigada, a sutra će lopatama početi krčiti puteve do kojih se ne mogu probiti ni ralice, niti kamioni.

- Akcija je tek danas pokrenuta i već se odazvalo 50-ak ljudi, no očekujemo puno više nakon što dalmatinski branitelji čuju da ih trebamo. Sutra ujutro ćemo od Grada Splita dobiti lokacije koje su najkritičnije i koje ćemo čistiti - rekao nam je branitelj Božo Zadro, voditelj dalmatinskih branitelja. Kako doznajemo iz Ministarstva, branitelji će sutra snijeg čistiti i u Samoboru.

- Sa 30-ak branitelja ministar Matić i ja naći ćemo se sutra u devet na samoborskom Trgu. I sami ćemo uzeti lopate i pomoći braniteljima - otkrio nam je šef kabineta Ministarstva branitelja Bojan Glavašević.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • febox 07.02.2012.

    pa kak si nebi snig očistili lenčine

  • libeluli 06.02.2012.

    A da malo Splićani, Imoćani i Vrgorčani uzmu lopate i da sami čiste snijeg...ne samo cekati da to netko drugi (vojska, branitelji i mozda Kinezi) očisti. Pa nije padanje snijega greska Vlade ili države...pa kod svih pada kad pada, mi cistimo i ne jadikujemo

  • Diba 06.02.2012.

    treba na audije i bmwe vlade i ministara stavit ralice i neka krenu u razgrtanje snijega,branitelji svaka čast iako mislim da je to obaveza svakog grđanina u ovakvim vandrednim situacijama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare