To je to što me zanima!

"Branitelji su rušili Račanovu vladu, a našu ruše sindikati"

Ministar je rekao kako sindikati imaju pravo na prosvjede ili štrajk, ali to u ovom trenutku nije konstruktivno ponašanje. Dodao je da će iduća godina biti teža od ove
Vidi originalni članak

Ministar Mirando Mrsić prokomentirao je veliki prosvjed prosvjetnih radnika  rekavši da, što se tiče Vlade, sindikati imaju pravo na prosvjede ili štrajk, ali da to u ovom trenutku nije konstruktivno ponašanje. 

Rekao je za Jutarnji list da je ovaj scenarij sličan onom iz 2000. godine kada se pokušavalo srušiti vladu Ivice Račana. Razlika je samo što su tada u prvom planu bili branitelji, a danas je to dio sindikata koji, kako tvrdi Mrsić, nisu konstruktivni. 

Naša Vlada ne želi lagati ljudima i davati nemoguća obećanja ili se, poput prethodnika, neodgovorno zaduživati, rekao je Mrsić

- Ova godina je loša, ali 2013. će biti još teža. Međutim, naša Vlada ne želi lagati ljudima i davati nemoguća obećanja ili se, poput prethodnih, neodgovorno zaduživati, rekao je ministar za kojeg je teza sindikata da su se već odrekli sedam milijardi kuna samo floskula jer se, kako tvrdi, nije moguće odreći nečega što se nikad nije imalo. 

Više pročitajte u Jutarnjem. 

Idi na 24sata

Komentari 115

  • ludom 17.10.2012.

    Ministar očito poznaje strategiju vučijeg čopora, i prodaje nam pojmove kao što je politička korektnost. Gospodine dragi, tako Vi razgovarajte sa svojim pajdašima u vladi a narodu ne solite pamet kako da se bori za svoja prava. Osobno bih vas sve, ili barem veliku većinu otjerao da radite nešto korisno, jer sada ste nam samo teret, i da vas nema možda ni prosvjedi ne bi bili potrebni.

  • ivanfilip 17.10.2012.

    Lupetaš ministre. Kad ljudi ostaju bez posla i kad su gladni legitimno je pitati se što vi radite i čemu služite ...legitimno je i rušiti vladu koja umjesto PROBITKA donosi katastofu narodu i državi...putem sindikata ili želite drugačije?! I nije to "vaša vlada" već očitom grješkom vlada izabrana od naivnog naroda koji traži ispunjavanja predizbornih obećanja...ali to se vas ne tiče zar ne????!

  • fijuman 15.10.2012.

    Ne ruše sindikati vladu, nego se sama vlada ruši jer gospodine Mršiću toliko ste osiromašili hrvatski narod otkada ste na vlasti da je to prešlo svaku mjeru. Solite pamet i prodajete demagogiju svima nama koji jedva preživimo od mjeseca do mjeseca a nemamo plaće kao vi u vladi od 20000 do 25000,00 kuna.

Komentiraj...
Vidi sve komentare