To je to što me zanima!

Branitelji u Holidayju: Uzmite nam prava i dajte ugroženijima

Na skupu su branitelji istaknuli kako se nisu borili za političke stranke nego za cijeli hrvatski narod. Jedan od sudionika rekao je kako ne želi da ulica mijenja vlast
Vidi originalni članak

U zagrebačkom hotelu Holiday održan je skup inicijative "Ja vas se ne bojim" koju je pokrenuo Zoran Erceg, branitelj koji je nekoliko puta javno istupao protiv prosvjeda u Savskoj 66. Namjera skupa bila je, prema riječima Ercega, pokazati drugo lice branitelja.

Na skupu su branitelji istaknuli kako se nisu borili za političke stranke nego za cijeli hrvatski narod. Jedan od sudionika skupa rekao je da se boji za svoju unučad jer ne želi da ulica mijenja vlast niti da njega predstavlja šator. 

- Bila bi mi čast stipendirati jednog studenta. Moja cijela obitelj nema primanja kakva ima Glogoški - dodao je.

Potom se javila jedna sudionica skupa koja je iznijela mišljenje da bi prava u društvu trebala biti raspoređena ravnopravnije. 

- Treba dati skupini koja ima manja prava. Želim da se meni smanje prava, ne želim se osjećati povlašteno i ne želim da me zastupa jedna osoba s kojom se ne slažem. Branitelji, budimo socijalno osjetljivi - poručila je sudionica. 

Idi na 24sata

Komentari 253

  • drug član_1 01.03.2015.

    Kako udruge pljačkaju Hrvatsku: http://goo.gl/UxibGq

  • tutti-frutti 01.03.2015.

    "Inače, za tog i takvog Ercega, inače ekstremnog ljevičara, prvi put se javno čulo krajem lipnja 1994., kad je kao član Dalmatinske akcije (predsjednica dr. Mira Ljubić-Lorger) bio optužen na splitskom Vojnom sudu za terorizam i nedopušteno držanje oružja, odnosno za "miniranje prostorija Dalmatinske akcije pri čemu su oštećene i prostorije Književne zajednice "Tin Ujević". - To vam je "legalist" Erceg, koji sad pametuje o poštivanju državnih institucija.

  • ŠafraN 01.03.2015.

    Moja pretpostavka što se dogodilo glede Zorana Ercega: Erceg je neprijeporno protupravno stekao status branitelja i HRVI. Da li je, kome i koliko za to platio ostaje da se utvrdi. Provjerama koje Ministarstvo stalno provodi (revizije) utvrđeno je da je Erceg "lažnjak" i prijeti mu gubitak statusa (u najmanju ruku). Ministar Matić mu nudi opciju: ako pristane na službu kao Matićev agitator prešutjet će Ercegovo protupravno stjecanje statusa. Nako toga, Zoran Erceg odjednom se pojavljuje niotkud i postaje prava medijska zvijezda koja svakodnevno agitira protiv branitelja prosvjednika iz Savske. Koliko sam u pravu, ne vjerujem da ćemo dugo čekati da se dozna.

Komentiraj...
Vidi sve komentare