To je to što me zanima!

Branitelji: U organizaciji skupa nije nijedna politička stranka

Na skupu u subotu na Trgu bana Jelačića će govoriti branitelji, a Marko Perković Thompsoni će otpjevati dvije svoje pjesme. Grad Zagreb je platio struju i pozornicu
Vidi originalni članak

Željko Sačić, jedan od organizatora prosvjeda branitelja, u četvrtak je na konferenciji za novinare poručio kako iza okupljanja ne stoji nijedna politička stranka. Istaknuo je da je slučaj Tihomira Purde solidarizirao sve ljude.

- Iza skupa na Trgu bana Jelačića su progonjeni branitelji, neiskvarena mladost, obespravljeni radnici, seljaci i ribari koji više ne mogu trpjeti da ih se gazi - rekao je Sačić. 

Branitelji nisu htjeli odgovoriti na pitanje hoće li na skupu poručiti premijerki Kosor da ode s vlasti, već je Sačić ustvrdio da će se sve čuti na prosvjedu. Organizaciju prosvjeda branitelji će sami platiti, a pomoći će im i Grad Zagreb, koji će platiti struju i pozornicu. Na skupu u subotu će govoriti branitelji, a obratit će se i Marko Perković Thompson koji će otpjevati i dvije svoje pjesme, piše Večernji list.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • bigl 25.02.2011.

    Jadno kad vam je thomson uzor! Primitivac koji na jednostavan način puni svoju bankovnu knjižicu. Licimjeran kao i svi vi koji ovo organizirate i njega zovete, a niste stali uz mlade ljude i radnike koji bi i vi trebali biti! Od tuda kreće sve... Borite se svi za jedno-->Bolje sutra za svih!!!!

  • alfa33 25.02.2011.

    samo se bojite za svoje debele mirovine,ja sam branitelj i nitko nikad iz nijedne udruge nije pitao kako zivim i jesam li uopće živ.godinama sam bio bez posla a sad radim za minimalac.

  • sempaly 25.02.2011.

    ti hrvati koji su u BIH steram ja u rodno mjesto,nek se kolju dolje za svoju domovinu,a ne tu u lijepoj našoj!!!Doselili se k nama i stvaraju nam samo probleme!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare