To je to što me zanima!

Branko Hrg: Bezidejnost Vlade je vrlo opasna za građane

HSS redovito upozorava na probleme, ali i predlaže rješenja od kojih je jedno od najboljih smanjivanje PDV-a na hranu, poručili su u subotu na glavnoj skupštini
Vidi originalni članak

Građanima je ruka gurnuta u džep do lakta, pa i dublje, džepovi su nam prazni, džepovi su nam probušeni, ništa se ne događa osim što se vadi i ona zadnja kuna hrvatskim građanima, to je politika ove Vlade. Nije dobra, rekao je predsjednik HSS-a Branko Hrg u subotu na programskoj glavnoj skupštini stranke, javlja HRT. Rekao je i kako je aktualna Vlada prva kojoj proizvodnja hrane i poljoprivreda nisu strateške gospodarske grane.

- A to su najpotentnije gospodarske grane za razvoj gospodarstva s najmanje ulaganja - naglasio je Hrg. HSS, kaže Hrg, zabrinjava stanje u državi i bezidejnost Kukuriku koalicije u osmišljavanju programa koji bi otvarali nova radna mjesta. 

- HSS redovito upozorava na probleme, ali i predlaže rješenja od kojih je jedno od najboljih smanjivanje PDV-a na hranu. No umjesto smanjenja, uveden je PDV i na one artikle gdje ga do sada nije bilo. S obzirom na zadnja događanja oko pada kreditnog rejtinga, očito je da ova Vlada definitivno nema nikakvih ideja ni rješenja, što postaje vrlo opasno za građane Hrvatske, poručuju iz HSS-a.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • AngelaJuran 24.12.2012.

    samo kratko vladajucima oporbi i crkvi, dok pljujete jedni druge vadite ruke iz nasih djepova svatko od vas na svoj nacin siluje ovaj narod, i sve narode koji zive uz nas

  • Furioso244 23.12.2012.

    HSS? To još postoji?

  • user_52870 23.12.2012.

    Što nekom vrijedi da se spusti PDV na recimo 1%,kad ljudi nemaju novca?Posao,posao

Komentiraj...
Vidi sve komentare