To je to što me zanima!

Branko Šerić: Unatoč i kontra onima drugima radim za dišpet

Odvjetnik Filipa Zavadlava napadnut je u subotu u Splitu, ali nije podnio prijavu ni zatražio pomoć, a napadač mu je vikao da je smeće i da će onemogućiti u obrani trostrukog ubojice
Vidi originalni članak

Dragi prijatelji, mi Dalmatinci imamo dva najveća motiva u životu: dišpet i...., a ja u početku ostatka svog života, unatoč i kontra onima drugima radim za DIŠPET - napisao je to Branko Šerić, odvjetnik Filipa Zavadlava na svom profilu na Facebooku.

Objavu je napisao dan nakon što je napadnut u rodnom Splitu.

- Prolazio sam dijelom Rive prema Svetome Frani. Jedna skupina mladića mi je dobacivala. Jedan krupni čovjek mi je prišao s leđa prilično grubo - rekao je Branko Šerić za RTL i objasnio što su mu govorili:

- Da sam smeće, da kako mogu braniti ubojicu, da je pobio nevine dečke, da će me onemogućiti u tome - izjavio je Šerić.

ODVJETNIK FILIPA ZAVADLAVA: U Splitu napali Šerića: 'Vikali su mi da sam smeće i govno!'

Sve se događalo u neposrednoj blizini, gotovo na ulazu u kvart u kojem su se ubojstva dogodila. Malo dalje, brojne su mu nepoznate žene, kaže Šerić, pružale ruku. Pretpostavlja da je riječ o majkama koje se boje za svoju djecu.

- Ako osjetim mogućnost ugroze za sebe ja ću zatražiti, prije nego što krenem, u Splitu zaštitu od policije. A time hoću reći da se jedino od policije može zatražiti zaštita, a ne da se zaštita ili obrana poduzima na svoju ruku - kaže Šerić.

POGLEDAJTE UNUTRAŠNJOST STANA FILIPA ZAVADLAVA: 

Idi na 24sata

Komentari 38

  • škver 19.01.2020.

    Nadam se da dileri i utjerivači više nikada neće biti mirni i sigurni.

  • škver 19.01.2020.

    Bravo ! Moj naklon ! Velik ste ko planina.

  • purgerica prva 19.01.2020.

    Čestitam gospodine Šerić, tako i treba, zainat svima kojima smeta branite tog mladića. Dosta je mafije i institucionalnog kriminala.

Komentiraj...
Vidi sve komentare