To je to što me zanima!

Brao šparoge pa slomio nogu: Spašavali ga šibenski HGSS-ovci

U subotu oko 14 sati HGSS-ovci su zaprimili dojavu o unesrećenom čovjeku na brdu Gvozdenovo podno u šibenskom naselju Meterize
Vidi originalni članak

Spašavatelji HGSS Šibenika su u subotu oko 14 sati dobili dojavu o čovjeku koji je pao te slomio nogu na brdu Gvozdenovo podno vrha Gatarićka u gradskoj četvrti Meterize.

- Voditelj akcije stupa u kontakt sa unesrećenim te saznaje da je medicinski djelatnik i da je pri berbi šparoga pao i najvjerojatnije slomio nogu. Njega je, kako je rekao pronašla žena koja je u blizini također brala šparoge, a kako on nije imao mobitel ona je obavijestila centar 112 - javili su iz HGSS-a. 

Na teren je izašlo deset spašavatelja, a priključili su im se i planinari HPK Sv. Mihovil koji su se pri povratku sa svoga izleta nalazili u blizini.

Spašavatelji su zajedno s hitnom do nesretnog čovjeka stigli nakon pola sata te je nosilima spušten u podnožje i prevezen je u u Opću bolnicu Šibensko-kninske županije na daljnju obradu.

- Spašavatelji HGSS stanice Šibenik unesrećenom žele brz oporavak i povratak u normalan život - napisali su na svojim stranicama HGSS-ovci.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare