To je to što me zanima!

Brat albanskog premijera: Nemam veze s tom letjelicom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Brat albanskog premijera demantirao je napise srpskih medija te tvrdi da ga je policija pregledala na stadionu, no da ga nisu priveli te da je cijela priča izmišljena
Vidi originalni članak

Nemam nikakve veze s letjelicom. Ne znam odakle je došla ta priča, kazao je Olsi Rama (45), brat albanskog premijera, nakon što je iz Srbije sletio u Tiranu. 

- Nisam ni uhićen ni priveden. Kada se dogodio incident, situacija je postala kaotična, policajci su pregledali sve. Pokazao sam im američku putovnicu i kameru. To je trajalo nekoliko minuta, kazao je Rama koji je u Tiranu doputovao s delegacijom albanske reprezentacije, a dočekalo ih je nekoliko ministara i tisuće navijača, javlja Blic pozivajući se na albanske medije.

Još jutros su srpski mediji pisali kako je tamošnja policija kod Rame pronašla daljinski upravljač za dron koji je nosio zastavu Velike Albanije te kako vjeruju da je upravo on kriv za incident. 

Utakmica Albanija-Srbija prekinuta je nakon što se nad terenom pojavio dron. Srpski nogometaš Stefan Mitrović uspio je uhvatiti zastavu, ali su na njega nasrnuli albanski nogometaši što je izazvalo tučnjavu kojoj se pridružilo nekoliko desetaka navijača. 

Idi na 24sata

Komentari 40

  • No.1 15.10.2014.

    Podrška Hrvata ,za zastavu. A za novinare oji prenose vesti od komšija mali poučak. To nije mali helikopter ili bespilotna letjelica nego se zovo dron i može se povoljno kupiti bilo gdje.

  • uvijekZA 15.10.2014.

    meni se čini da su većina medija u srbiji na razini ratnohuškačke propagande s kraja osamdesetih prošlog stoljeća...svi pišu o zastavi, lažu o bratu premijera Albanije a ni slova o nekulturnom i barbarskom ponašanju gledatelja do incidenta a pogotovo do huliganizma nakon... Srpska scena i dalje živi od unutarnjih i vanjskih neprijatelja....

  • uvijekZA 15.10.2014.

    ne znam zašto sam za opasku o neprofesionalnosti naših medija koji su do danas ujutro prenosili vidimo laži, dobio opomenu !

Komentiraj...
Vidi sve komentare