To je to što me zanima!

Brat i sestra stradali u nesreći: Šokirali čudesnim oporavkom

Julie Elstob (41) proživljavala je noćnu moru dok se njezino dvoje djece borilo za život na intenzivnoj njezi nakon sudara. Sophie i Jack su kući nakon 3 mjeseca
Vidi originalni članak

Julie Elstob (41) proživljavala je noćnu moru dok se njezino dvoje djece borilo za život na intenzivnoj njezi nakon stravičnog sudara. Sophie (8) pretrpjela je prijelom lubanje, a Jack (10) imao je krvarenje na mozgu. Liječnici su upozoravali da možda više nikad neće hodati. Ipak, nakon malo više od tri mjeseca i Sophie i Jack su kod kuće, a iznenadili su i oduševili svoju majku, ali i liječnike, piše Daily Mail.

Njih dvoje su 29. rujna zajedno s ocem Darrenom Handysideom imali prometnu nesreću. Otac je pretrpio trbušne ozljede i prebačen je u bolnicu u Middlesbroughu, dok su brat i sestra zbog težine ozljeda helikopterom prebačeni u bolnicu u Newcastleu gdje su ih stavili na aparate za održavanje života.

Sophie se već vratila u školske klupe

Jacku su hitnom operacijom uklonjeni dijelovi lubanje, a u bolnici je proveo 15 tjedana. Dijelove lubanje će mu zamijeniti. Sophie koju su liječnici prozvali čudom od djeteta pustili su iz bolnice 24. listopada, a u školske klupe se vratila prije Božića. 

- Nevjerojatno je koliko daleko su dogurali. Ne mogu vjerovati da je Sophie izašla tako brzo, a Jack ide njezinim stopama. Radi stvari za koje sam vjerovala da ih nikad više neće moći napraviti - rekla je njihova majka. 

Jack je prije nesreće igrao ragbi, a svi se nadaju da bi se, s obzirom na oporavak, mogao vratiti sportu. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • veron 15.01.2013.

    neka požive u zdravlju i veselju ,sretno im !!

  • faceless 14.01.2013.

    lijepo, neka im je sa srecom :)

  • as-us 14.01.2013.

    Drago mi je ovako nešto čuti. Nešto napravi volja, nešto dodaju lijecnici i rezultat je tu! Neka im je sa srećom. :)))))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare