To je to što me zanima!

Brat terorista iz Pariza tvrdi: 'On je skroz normalan mladić'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Salah Abdeslam (26) je mladić kojeg traže zbog terorističkih napada u Parizu. Njegov brat kaže da su roditelji u šoku. Kaže i kako on sam nema veze s napadom
Vidi originalni članak

Salah Abdeslam (26), mladić kojeg traže zbog terorističkih napada u Parizu je, kako tvrdi njegov brat Mohamed "sasvim normalan mladić".

Mohamed je ispred njihove kuće u belgijskom Molenbeek odgovarao na pitanja novinara.

- Moj je brat u Bruxellesu odrastao i studirao. Sada ne  znamo gdje se nalazi. Ne znamo hoće li se usuditi predati vlastima ili ne - rekao je Mohamed. Mohamed Abdeslam je u subotu priveden, a u međuvremenu su ga pustili jer je imao alibi za vrijeme napada u Parizu. Njegov je brat Brahim, sumnja se, bio bombaš samoubojica, a Salah je, sumnja se, sudjelovao u organizaciji napada. Za njim je raspisana tjeralica.

POGLEDAJTE VIDEO: Brat dvojice terorista je u šoku

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

'Roditelji su u šoku'

- Mi smo otvorena obitelj i nikada nismo imali problema s pravosuđem. Roditelji su u šoku, ne mogu shvatiti što se dogodilo - kaže Mohamed. On radi već deset godina za lokalnu upravu i tvrdi da nema nikakve veze s napadima u Parizu.

Idi na 24sata

Komentari 188

  • Cipelcug 17.11.2015.

    Normalan mladić po njihovim mjerilima.

  • doxa 17.11.2015.

    za njih su nenormalni civilizirani i obrazovani ljudi. Normalni su oni bradati smrdljivi kozohebi koji odrubljuju glave nevinim ljudima. Za njih je i pedofil mudamet normalan.

  • boki21 17.11.2015.

    i ja mislim da treba uhititi cijelu obitelj i rodbinu, da ne bi slučajno se opet zabavljali.

Komentiraj...
Vidi sve komentare