To je to što me zanima!

Brata ubo nožem u srce nakon orgija s fatalnom Dolores (24)

Trojac je već dulje vrijeme živio zajedno u velikom stanu na Trešnjevci, a djevojka je bila u vezi s ubijenim Vedranom. No, policija još tek treba utvrditi okolnosti ubojstva
Vidi originalni članak

Policija još nije objavila detalje oko ubojstva Vedrana T. (31) koji je u novogodišnjoj noći preminuo u stanu u zagrebačkoj Ogrizovićevoj ulici. Jutarnji list neslužbeno doznaje kako je za ubojstvo osumnjičen njegov brat blizanac Miroslav. Policija je uz brata, ispitala i Dolores D. (24) koja je kobne noći bila s dvojicom braće. Naime, trojac je već dulje vrijeme živio zajedno, a djevojka je bila u vezi s ubijenim Vedranom. 

Policija je tijekom očevida u stanu našla i snimke zajedničkih orgija u kojima su ponekad sudjelovale i druge djevojke, među kojima i Miroslavova bivša djevojka koja je nakon prekida odselila. Dolores je policiji priznala sado mazo igre, a na novogodišnjoj zabavi bilo je mnogo alkohola, vjerojatno i droge. Ipak, je li bratova ljubomora kumovala ubojstvu još nije jasno. 

Braća su se u  jednom trenutku posvađala, a Miroslav je zamahnuo nožem. Kad su shvatili što je napravio, Dolores je počela vikati na Miroslava da pozove Hitnu pomoć. Kako nije reagirao, zaprijetila mu je pištoljem i u fotelju ispalila hitac upozorenja nakon čega je ipak nazvao Hitnu. Po dolasku policije, namještaj je navodno bio pomaknut, a nož su našli vani jer ga je Miroslav bacio kroz prozor stana koji je u vlasništvu oca blizanaca, navodno direktora u HŽ-u koji se sa suprugom preselio u Gračane. 

Stanari zgrade u Ogrizovićevoj 34 kažu kako su braća posljednjih mjeseci često organizirala tulume na koje je dolazila i Miroslavova djevojka. Na dobre odnose među parovima ukazuju i fotografije na Miroslavovom Facebook profilu, a posljednja je objavljena samo nekoliko sati prije ubojstva. Što se zaista odigralo kobne noći, policija tek treba utvrditi. 

Idi na 24sata

Komentari 242

  • 03.01.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • 03.01.2013.

    Pogledajte njezin pogled.....DROGA PORTOROŽ.......A usnice.....SILICONE VALLEY

  • AnaHelena 03.01.2013.

    fatalna Dolores,ima samo 24 godine? pa izgleda ko neka nabotoksirana baba od 50 :p

Komentiraj...
Vidi sve komentare