To je to što me zanima!

Bratu (72) zapalio kuću zbog neriješenih imovinskih odnosa

Susjedi nisu ni pokušavali ugasiti vatru, jer nisu imali čime. U vodovodnoj mreži vode nemaju pošto je presušio izvor. Protiv muškarca (68) će podignuti kaznenu prijavu
Vidi originalni članak

U selu Brđani kod Pleternice u subotu je brat zapalio kuću svome bratu. Nešto poslije 15 sati buknuo je požar koji je uništio krovište kuće u kojoj je izgorio sav namještaj. 

- Supruga i ja smo se vraćali iz Slavonskog Broda gdje smo išli kupiti neke stvari za kirvaj. Kada smo stigli na jednu uzvisinu iznad našeg sela vidjeli smo dim. Tada nismo znali da gori naša kuća. Kada smo stigli zatekli su smo vatrogasce iz Pleternice koji su pokušavali spasiti našu kuću. Nažalost ništa nije ostalo – rekao je 72-godišnji vlasnik kuće. 

Susjedi nisu ni pokušavali ugasiti vatru, jer nisu imali čime. U vodovodnoj mreži vode nemaju pošto je presušio izvor, a i bunari su prazni. Vode imaju samo iz cisterne i to za piće. Pozvali su vatrogasce, a uskoro je došla i policija.

- Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je kuću zapalio 68-godišnjak s područja Makarske zbog neriješenih imovinsko-pravnih odnosa i to tako što je u jednu prostoriju kuće postavio plinsku bocu i odvrnuo ventil, a u drugoj zapalio papirnatu vrećicu. Protiv 68-godišnjaka slijedi kaznena prijava zbog kaznenog djela dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom – rekla je Ivana Radić, glasnogovornica PU Požeško-slavonske.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • LjiljanaMilovanovic 04.09.2012.

    bOZE SACUVAJ IDIOT STARI,PA STO MU VISE TREBA KAO DA CE ZIVJETI JOS STO GOD. Boze sacuvaj pa sto mu jos treba kao da ce zivjeti jos sto godina.

  • Kako vjetar puše 03.09.2012.

    Složna braća kuću grade a nesložna dvije.

  • user_54965 03.09.2012.

    Za sve su krivi roditelji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare