To je to što me zanima!

Brazil: Svećenika snimili dok se seksao s mladićem

Na video su navodno svećenik Luis Marques Barbosa (82) i ministrant(19). Uz Barbosu zbog zlostavljanja dječaka istražuju još dva svećenika
Vidi originalni članak

Brazilska televizija SBT prikazala je šokantnu snimku seksa svećenika i ministranta. U spolnom odnosnu navodno su tajno snimljeni svećenik Luis Marques Barbosa (82) i 19-godišnji mladić, čiji identite nisu željeli objaviti. Policija istražuje još dva brazilska svećenika, Raimundo Gomes (52) i Edilson Duarte (42). Svu trojicu svećenika tereti se za seks s dječacima i mladićima. Svećenici su godina zlostavljali dječake. Reporter televizijske kuće SBT-a u intervjuu je pitao Barbosu da li je ikad zlostavljao dječake, a on mu je odgovorio da takvo što može reći samo u ispovjedi. Barbosu i drugu dvojicu svećenika su suspendirali. Sporni video navodno je snimio 21-godišnjak koji tvrdi da ga je Barbosa zlostavljao od 12. godine. Za seks skandal čuo je i Vatikan te kažu da su svjesni ovih optužbi.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Curious 17.03.2010.

    Sjećam se onog događaja u nekoj zemlji Južne Amerike (Kolumbija ili Venecuela) kada je svećenik ekskomunicirao silovanu dvanaestogodišnju djevojčicu i njene roditelje iz crkve jer su se drznili zatražiti pobačaj da se djevojčici spasi život,a sami ne poštuju tuđi život.Katolička crkva ako se ovako nastavi postaće ruglo i sprdačina cijeloga svijeta.

  • ninazg 17.03.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • axlica 17.03.2010.

    zakaj me ovo nije začudilo :O

Komentiraj...
Vidi sve komentare