To je to što me zanima!

'Tu je loša vibra': Zli duhovi potjerali predsjednika iz palače

S mlađahnom suprugom Marcelom (33) i sedmogodišnjim sinom Tener kani iz raskošne Alvorade, koju je izgradio slavni brazilski arhitekst Oscar Niemeyer...
Vidi originalni članak

Brazilski predsjednik Michel Temer (76) s obitelji je odlučio napustiti svoju luskuznu rezidenciju u Braziliji zbog loših vibracija i duhova, pišu brazilski mediji. 

S mlađahnom suprugom Marcelom (33) i sedmogodišnjim sinom Tener kani iz raskošne Alvorade, koju je izgradio slavni brazilski arhitekst Oscar Niemeyer, preseliti u manju rezidenciju.

Na preseljenje su se odlučili jer se u njoj osjećaju nelagodno. 

"Osjetio sam nešto vrlo neobično. Ne spavam dobro u toj palači od prvoga dana. Energija je u njoj vrlo loša", rekao je Temer za časopis Veja. 

"Ali i Marcela je osjetila sličnu lošu vibru, pa smo se zapitali: imali tu duhova? Samo našem sinu Michelzinhu ništa ne smeta i jako voli juriti s jednoga kraja palače na drugu", rekao je predsjednik. 

List Globo piše da je Marcela Temer u rezidenciju nedavno dovela i svećenika kako bi iz palače istjerao zle duhove, no ni to nije pomoglo. 

Obitelj Temer seli u elegantnu palaču Jaburu u kojoj su živjeli dok je obavljao funkciju potpredsjednika.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • piramida 13.03.2017.

    hoce imati mladu zenu , GRJESI.

  • Kibl 13.03.2017.

    Samo totalni kreten prvo misli da u kući ima duhova i onda kreten zove popa da iste istjera. Psihijatru treba ići ili se vratiti u štalu u kojoj je bio do sada

  • 13.03.2017.

    Palača rezidencija..remek djelo.Kada sam "onomad" 😜vidjela još fotke,koje je pravio Marcel Gautherot bila sam stvarno oduševljena..a to je ipak jedan od fundamentalnih "uradaka"iz povjesti Moderne.Naručen od kako kome dragoga Gradonačelnika.E i to je malo...;) Ogromna i puna svjetla.Istina kao na dlanu..pa možda i zbog toga ne baš nekome. praktična.Ali jedno stoji.S njim kao Arh.La Corbisier-om i P.Jeanneretom se potpisala moderna.Ja bih lijepo na njegovom mjestu uživala 4 godine..ili koliko već 😊 i mrdnula ne bih.A ona nek trčkara okolo..ili neka kupi trotinet!😒

Komentiraj...
Vidi sve komentare