To je to što me zanima!

"Brezovicu ćemo zatvoriti ako je bilo zlostavljanja"

Ministar Milinović čeka da policija utvrdi je li netko u Domu Brezovica tukao mentalno bolesnu djevojčicu (10) koja je dvaput završila u bolnici
Vidi originalni članak

Dokažu li policija i Državno odvjetništvo da je netko zlostavljao djevojčicu u Domu Brezovica, tvrdim da ću zatvoriti taj dom i da on više neće postojati, izjavio je ministar Darko Milinović. Napomenuo je kako je u tom domu bilo već previše afera. Dom je opet pod povećalom javnosti jer su u Dječju bolnicu u Klaićevoj dvaput u tri tjedna primili mentalno bolesnu djevojčicu (10) zbog višestrukih udaraca po glavi, vratu, prsnom košu i nogama. Prvi put je došla zbog velikih podljeva na licu. Liječnici su posumnjali da je riječ o zlostavljanju, pa su sumnje prijavili policiji, koja sad istražuje slučaj, kao i inspekcija Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi. U Domu tvrde da je djevojčica noću pala s kreveta.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • mirni1 15.10.2008.

    koji lik! som ili žaba?

  • kakapo 15.10.2008.

    Nema on kaj zatvoriti nije ga on niti financirao niti otvorio budala jedna...kaj rađe ne napravi jedino suvislo što se trebalo već odavno...pozatvarat manijake koji su tamo radili zlodjela i zaposliti normalne i stručne ljude koji znaju što su djeca.Postoje moralne osobe od struke...što njih tamo ne zaposli...kuda će sad ta ispaćena djeca,kao da ne nose i ovako prevelik teret na nejakim plećima. I pitam se di su sad mantijaši pa to se i njih tiče....licemjeri znaju drugima držat lekcije o moralu,a morala niti vidli nisu.

  • putyca22 14.10.2008.

    Nadam se da nece i ovaj slucaj u Caritasu zataskati kao sto se zataskavalo i sve do sada! Zanima me samo di je srce onome tko digne ruku na jedno malo bespomocno djetesce! Predlazem Milinovicu da obrati pozornost i na druge Caritasove kuce,ne samo na Brezovicu. Nije ni u drugim kucama bolje. Trebalo bi puno toga zatvoriti u Caritasu,ukljucujuci i vodstvo koje se predstavlja onakvim kakvo nije! Pri tom mislim na Jelenu Loncar! I ostale ravnatelje Caritasovih kuca prije nego izgube sebe u svojim nedjelima i zataskavanju gorke i bolne istine!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare