To je to što me zanima!

'Brine se o cvijeću i vrtu, pa pukne i penje se okolo’

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Tihomir Petrunić (38) u Dugoj Resi prvog travnja popeo se na vrh krana dizalice. U petak podne popeo se na 60 metara visok dimnjak tvornice
Vidi originalni članak

Srce mi je pucalo od straha dok je Tihomir stajao na dimnjaku. Znala sam da neće skočiti, ali pijan je, a dimnjak je star i ruševan. Moj Bože, pa visok je 60 metara, rekla je uznemirena Barka Petrunić, majka ekshibicionista Tihomira iz Duge Rese.
U petak je Tihomir dva sata balansirao po rubu dimnjaka Pamučne industrije.
- Čula sam vijest na radiju. Brzo sam se popela na brdo iznad kuće i gledala u daljinu moleći Boga da ga spasi. Prije tri tjedna se popeo na kran dizalice. Tad sam spavala pa, srećom, nisam proživljavala dramu. Eno, opet su ga pustili iz bolnice. Kao i prošli put, odmah sutradan. Možda se i danas napije pa se negdje visoko popne - kaže Barka.
Tihomira, koji navodno dosta pije, nismo uspjeli naći. Mještani su nam rekli da onaj tko ga traži, treba samo gledati u nebo.
- Prije nije radio gluposti. A i pio je samo sokove. Ne znam što mu je. Doma je dobar, vrijedan, održava vrt, cvijeće, a onda samo pukne. O svojim bedastoćama ne govori. Ako je bolestan, zašto ga ne liječe? - rekla je.
Tihomira su i prvi i drugi put sa psihijatrije pustili na njegov zahtjev i zaključili kako ga ne treba zadržati na liječenju.
Uz povike “Samo još danas u vašem gradu! Cirkus Colorado!” Petrunić se 1. travnja popeo na kran dizalice visok 30 metara. Imao je 2,25 promila alkohola. U petak je s tvorničkog dimnjaka vikao: “Došao sam se proluftati! Čekam sunce!”. Dva sata je sjedio na rubu pa sam sišao

HTIO SE UBITI ZBOG NEZAPOSLENOSTI
Nakon drame na dizalici 1. travnja su Tihomira hospitalizirali. Liječnicima je rekao kako je razmišljao o samoubojstvu zbog nezaposlenosti. Nakon triježnjenja je sve negirao.



Idi na 24sata

Komentari 5

  • 25sat 26.04.2009.

    samo se želio pojaviti u novinama , ništa više

  • mayhem26 26.04.2009.

    Pa sta pravite probleme ljudi moji?Imamo hrvatskog spiderman-a i to je dobro hehehehehe:-)Svaka cast....ja se nebi usudio tako nest napraviti......

  • luna2 26.04.2009.

    mala deca i pijanci majki božjoj v krilo padaju...

Komentiraj...
Vidi sve komentare