To je to što me zanima!

Brinu se za njega: Bandićeva staza za trčanje čista ko' suza

U Holdingu kažu da se snijeg čisti prema prioritetima. Baš je zanimljiv taj prioritet - tartan staza školskog igrališta u Kušlanovoj ulici kojom Bandić trči svaki dan
Vidi originalni članak

Eto, i tri dana nakon što je pao snijeg u Zagrebu mnoge ulice i dalje nisu očišćene i brojni Zagrepčani još uvijek muku muče kako do posla i natrag kući.

Jasno je, kako su iz Holdinga i najavili, da se ulice čiste prema prioritetima i da će kad-tad sve biti očišćeno,  no u redakciju 24sata stigle su zanimljive fotografije očišćene tartan staze na školskom igralištu u Kušlanovoj. I potpuno nam je nejasno u koje točno prioritete staza za trčanje spada.

No, kako je riječ o 'čuvenoj' tartan stazi po kojoj svaki dan svoje jutarnje trčanje upražnjava nitko drugi no Milan Bandić, gradonačelnik Zagreba, sve je jasnije. Zato ju je Zrinjevac brže bolje očistio da se gradonačelnik ne bi ozlijedio.

Šteta samo što nisu tako revni i s ostalim ulicama. Tko zna, možda bi puno manje ljudi završilo s prijelomima na Traumi.

Idi na 24sata

Komentari 92

  • Hećim 12.12.2012.

    Bože, čuvaj golubove i sirotinju.............

  • kugla 12.12.2012.

    Zašto plačamo prijevoz koja je poskuplljena jer plačamo staze za trčanje ,a građani završe u bolnici zbog preloma a morali su ostati doma zbog bolovanje .plača če biti mala zadužuju račune koji nisu mogli platiti,bilo bi fer da oslobodi plativći račun komunalci dok ne prože zima i led.Za mene bi bilo pošteno za to

  • 12.12.2012.

    Kaj ne trči on svako jutro na Sljeme?

Komentiraj...
Vidi sve komentare