To je to što me zanima!

Britanska policija i dalje traži moguće napadače iz metroa

U subotu ujutro je u Kentu na jugoistoku Engleske u lučkoj zoni Dovera uhićen osamnaestgodišnji mladić "osumnjičen za terorizam", objavila je policija u priopćenju
Vidi originalni članak

Britanska policija je u subotu nakon uhićenja jednog osamnaestogodišnjaka odbila isključiti mogućnost da je nekoliko osoba sudjelovalo u bombaškom napadu u petak u londonskom metrou.

"Još uvijek razmatramo mogućnost da je jedna osoba odgovorna za taj napad", rekao je Neil Basu voditelj protuterorističkog odjela londonske policije na konferenciji za novinare u subotu navečer.

U subotu ujutro je u Kentu na jugoistoku Engleske u lučkoj zoni Dovera uhićen osamnaestgodišnji mladić "osumnjičen za terorizam", objavila je policija u priopćenju.

"Prioritet nam je identificirati i lokalizirati svaku moguću sumnjivu osobu", dodao je Basu.

Prema podacima medicinskih službi, 30 je osoba ozlijeđeno jer je nakon eksplozije nastao stampedo, no nitko nije kritično.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • njuska70 17.09.2017.

    Englezi se ukakali od arapa u londonu je vise napada nego u afganistanu , zene siluju i gazea muskarce ubijaju cak im je i gradonacelnik arap

  • Fighter for Justice 16.09.2017.

    Kakvu su politiku prema stranim muslimanima gajili, takvu sada žanju!?/ Za europljane im je bila potrebna viza i brdo papira.

Komentiraj...
Vidi sve komentare