To je to što me zanima!

Britanska policija pronašla 14 kg kokaina među maskama

Kokain je bio "sakriven u kutiji maski za lice koju su zaplijenili naši iskusni poilcajci" u utorak na francuskom kraju tunela u Coquellesu
Vidi originalni članak

Britanska granična policija našla je kokain vrijedan 1,15 milijuna eura u pošiljci zaštitnih medicinskih maski u kombiju na ulazu u tunel koji ispod kanala La Manchea spaja Britaniju i Francusku, objavila je u srijedu britanska vlada.

Kokain je bio "sakriven u kutiji maski za lice koju su zaplijenili naši iskusni poilcajci" u utorak na francuskom kraju tunela u Coquellesu, objavilo je ministarstvo unutarnjih poslova na Twitteru. 

"Kriminalne organizacije pokušavaju iskoristiti izbijanje pandemije koronavirusa", kaže ministarstvo u objavi.

Nakon što je našla 14 kilograma kokaina namijenjenog britanskom tržištu, policija je uhitila 34-godišnjeg vozača kombija poljske registracije, izvijestio je list The Guardian. 

Maske je policija zaplijenila dok ih ne provjere regulatorna tijela, prenio je list izjavu Iana Hansona, ravnatelja granične policije u Coguellesu.  

Idi na 24sata

Komentari 3

  • kristo73 16.04.2020.

    poilcajci xD

  • scubacro 15.04.2020.

    ...hvala bogu, ovo je prvi clanak u povijesti novinarstva da kokain ne povezuju sa drogom...

  • Dalibor0704 15.04.2020.

    Ni šverceri nisu što su nekad bili, opet je netko "propjevao", ili pas ima dobar nos. Da li će te maske provjeriti da nisu natopljene tekućom drogom?

Komentiraj...
Vidi sve komentare