To je to što me zanima!

"Britanski" fond Devon dao ponudu za Dinu-Petrokemiju

Direktor Dine Fabio Giacometti i predstečajni upravitelj Mladen Janiška potvrdili su da je iza ponude ruski kapital, potencijalno zainteresiran i za LNG terminal
Vidi originalni članak

Dinu-Petrokemiju iz Omišlja kupuje britanski Devon fond ruskih vlasnika koji je, prenosi Novi list, predao ponudu za preuzimanje dugovanja, dokapitalizaciju te pokretanje i širenje proizvodnje.

Direktor Dine Fabio Giacometti i predstečajni upravitelj Mladen Janiška potvrdili su da je iza ponude ruski kapital, potencijalno zainteresiran i za LNG terminal.

Fond je registriran u Velikoj Britaniji, no kapital i sirovine dolaze iz Kazahstana. Izrazili su interes za višestruko povećanje proizvodnje ulaganjima u postojeće kapacitete i izgradnjom novih.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • MALA RAJA 25.01.2014.

    ......djaba im volja i sve ako ne daju pinku na pravo mjesto....Eh državo maceho!!!!

  • AlfaVuk 22.01.2014.

    Zanimljivo, nemrem iskopat niti jedan bit informacija o ovima. Imaš samo dva "investment fund" : Devon County Council Pension Fund, a drugi je regan na New Zealandu. Strange. A koristio sam gov listing search svih UK/Commonwealth fondova. Koji nije "free tražilica" i moraš bit UK subject za korištenje istoga. Daje podatke o SVAKOJ firmi reganoj u UK, zajedno sa popisom direktora, zaposlenih, prometu, profitu i porezima. CompaniesHouse.GOV.uk - pa vidite sami.....

  • nocni_kupac 20.01.2014.

    Jeste li uopce provjerili ovo u Google search : All oil company in great britain , izgleda neko nekog laze , cak se i ne potpise imenom i prezimenom. Pregledao sam SVE naftne kompanije u Britaniji i nema ove kompanije o kojoj je rijec. :) , Zanimljivo zar ne?

Komentiraj...
Vidi sve komentare