To je to što me zanima!

''Brkić bi imao velike šanse da se kandidira za šefa HDZ-a''

On se pokazuje kao osoba koja ima stav, za razliku od njegovog šefa. On je operativac, na terenu je, apsolutno zaslužan za sve dobre uspjehe HDZ-a, smatra Jadranka Kosor
Vidi originalni članak

Bivša predsjednica HDZ-a i Vlade RH, a sada nezavisna zastupnica Jadranka Kosor za N1 komentirala je odustajanje glavnog tajnika HDZ-a Milijana Brkića od konkurencije za ministra branitelja. Misli kako je premijer Orešković u njegovom izboru vjerojatno oklijevao zbog otvorenih pitanja oko diplome. 

- Za dio birača HDZ-a su to upravo odgovori koji se njima sviđaju, on se pokazuje kao osoba koja ima stav, za razliku od njegovog šefa. Moguće je da bi imao velike šanse ako bi se kandidirao za neko mjesto u stranci - rekla je Kosor i dodala kako bi imao velike šanse kada bi se kandidirao za predsjednika HDZ-a. 

- On je operativac, na terenu je, apsolutno zaslužan za sve dobre uspjehe HDZ-a. Upravo disciplinom članova koju je uvijek propitkivao, kad ih pomnožite s članovima obitelji, to je respektabilna brojka birača HDZ-a. On je među onima koji tu stranku doživljavaju kao stranku u kojoj se mora znati red - rekla je Kosor. 

POGLEDAJTE VIDEO: Brkić odustao od mjesta ministra branitelja

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

''Hrvatska Vlada je nefunkcionalna''

Situaciju oko izbora ministra branitelja ocijenila je nepodnošljivom. 

- Hrvatska Vlada je nefunkcionalna, nema ministra branitelja niti osobu koja bi preuzela odgovornost - kazala je Kosor i dodala kako ova Vlada ''nema rezultata'' iako raste popularnost premijeru Oreškoviću. Zaključila je kako to pokazuje da 'koalicija koja to nije' ne funkcionira. 

Predloženi državni proračun komentirala je riječima da ''drži vodu dok majstori ne odu''. 

Idi na 24sata

Komentari 78

  • UNPROFOR 17.03.2016.

    Pa glup je ravno tolko kolko treba !

  • serta007 15.03.2016.

    Kosorka očito voli Karamarku pa predlaže zamijenu

  • ravno1 15.03.2016.

    Kosorica priča o svemu ali nikako da nam objasni zašto je prodala MOL-u onih 7% braniteljskih dionica INE. Lako je izračunati koliko bi MOL imao manje dionica i da bi tada bilo pitanje da li bi im Sanader mogao dati ovolika upravljačka prava.

Komentiraj...
Vidi sve komentare