To je to što me zanima!

Brkić će podržati Plenkovića i ispričati se zbog diplomskog

Kao praktički trenutačno vodeći HDZ-ovac, Brkić je s Plenkovićem razgovarao nekoliko puta. Definitivni dogovor o političkoj suradnji još nisu postignuti, ali...
Vidi originalni članak

Glavni tajnik HDZ-a Milijan Brkić podržat će Andreja Plenkovića za šefa HDZ-a i premijera, a onda se ispričati zbog plagiranja diplomskog rada i napisati novi, doznaje Nacional.

Kao praktički trenutačno vodeći HDZ-ovac, Brkić je s Plenkovićem razgovarao nekoliko puta. Definitivni dogovor o političkoj suradnji još nisu postignuti, ali navodno je formiran svojevrsni politički pakt. 

Izvori bliski Plenkoviću tvrde da se on prema Brkiću zasad drži suzdržano, jer procjenjuje da mu većina okolnosti uoči skorih unutarstranačkih izbora ide u prilog.

Idi na 24sata

Komentari 104

  • ExcessZG 29.06.2016.

    Hoće li nakon isprike i vratiti novac koji je primao od države (tj od nas) na račun visoke stručne spreme?

  • fredaster 28.06.2016.

    ovdje netko netkoga? opet ce biti jedan kandidat, nema sta demokratski !!!!!!!!!! a ovog bosanskog katolika istjerajte on nije 'rvat.

  • purgerica prva 28.06.2016.

    Nema se Brkić kaj kome ispričavati. Svi studenti u tom dobu rade isto, a drugi koje mentori upozore kod kontrole radova - označe citate, upišu autora citiranog. Ovdje je zakazao isti onaj koji mu je bio mentor, a kasnije kao dekan prijavio i Brkića i još 5 njih zbog istoga. Al samo se o brkiću lamantira, o ostalima ne.

Komentiraj...
Vidi sve komentare