To je to što me zanima!

Brkić: Josipović je od HDZ-a tražio da srušimo Milanovića

Prema Brkićevim riječima, Josipović je od HDZ-a tražio pomoć u rušenju aktualnog premijera, a na njegovu poziciju želio je postaviti Vesnu Pusić. HDZ ga je odbio
Vidi originalni članak

Ivo Josipović tražio je od HDZ-a da mu pomognu srušiti Zorana Milanovića s vlasti i na premijersku poziciju postaviti Vesnu Pusić - rekao je glavni tajnik HDZ-a Milijan Brkić u emisiji Markov trg na Z1 televiziji.

- Bilo je to prije nekih godinu i pol dana i mi smo ga naravno odbili - kaže Brkić i dodaje da su HDZ-ovci Josipoviću poručili da, ako nije zadovoljan Milanovićem, sazove sjednicu Vlade i javno ga prozove.

Brkić je komentirao i sve češće spekulacije da će se izvanredni parlamentarni izbori održati u svibnju ili lipnju ove godine. Rekao je da Milanović i njegova Vlada nemaju rješenje za nagomilane probleme, ali da ipak vjeruje kako će se izbori održati krajem godine.

Idi na 24sata

Komentari 329

  • juravonzlobny1 05.03.2015.

    jel vas ovaj lik izgledom asocira na AL Caponea?

  • Wolfenstein_1 05.03.2015.

    kako da ne! sigurno ti je obećao i stvaranje "Velike Hercegovine" od Minkena do Zagreba s tobom na čelu.. inače nisam obožavatelj lika i djela Ive Josipovića, ali ovo je stvarno nisko i podlo.. ako je tako Vaso, zašto si onda šutio sve ovo vrijeme?

  • nikolarovinj 05.03.2015.

    Brkić je jedan veliki lažov i izmišlotiv kako malo ljudi postoji pogledajte mu samo facu pa da vam se smući život------------

Komentiraj...
Vidi sve komentare