To je to što me zanima!

Brkić se fotografira s časnama, piše o 'borbi za malog čovjeka'

Naše je poslanje boriti se za svoj narod i voditi putem istine, a ne zavoditi, napisao je Brkić u objavi u kojoj je objavio i nekoliko fotografija. Među njima je i jedna s časnim sestrama
Vidi originalni članak

Milijan Brkić, čiji je kum Blaž Curić nedavno uhićen u aferi SMS, oglasio se u subotu na Facebooku, prvi put nakon izbijanja afere. 

Brkić je u subotu posjetio Trilj gdje je sudjelovao u proslavi blagdana sv. Mihovila. 

- Naše je poslanje boriti se za svoj narod i voditi putem istine, a ne zavoditi - napisao je Brkić u objavi u kojoj je objavio i nekoliko fotografija. Među njima je i jedna s časnim sestrama. 

BOGATI PENZIONERI Uhićeni kum Milijana Brkića prima mirovinu od 12.000 kn?

- S iznimnim veseljem sam danas u Trilju sudjelovao u proslavi blagdana sv. Mihovila, zaštitnika Grada i u procesiji ulicama grada. Prigoda je to i za obilježavanje i čestitku u povodu Dana hrvatske policije i blagdana njihova zaštitnika sv. Mihovila, te zahvalu svim djelatnicima MUP-a RH za povjerenje i sigurnost naših građana.

Velika mi je čast i zadovoljstvo dati punu potporu Gradu Trilju u njegovim nastojanjima da učini sve i poboljša uvjete života i rada svojim sugrađanima kako bi ostali živjeti u svom Gradu i nastavili tradiciju življenja svojih predaka i odrastanja budućih generacija na svojoj djedovini.

RAVNATELJ POLICIJE Afera SMS: 'Ispitat ćemo sve djelatnike o curenju podataka'

Nama političarima treba biti zadaća i cilj omogućiti svima dostojanstven život u svojoj Domovini. To je naše poslanje i naša obveza. Suočiti se s pravim problemima koji svakodnevno tište malog čovjeka, boriti se za svoj narod i nikada ne posustati.

Tijekom dana u Trilju sam nazočio i na sv. misi koju je predvodio mons Juraj Batelja u povodu 120. godišnjice rođenja blaženoga Alojzija Stepinca. Prigoda je to i za podsjetiti se na njegove riječi iz propovijedi koje su i danas jednako aktualne, kao i u vremenu u kojem je živio;
“Oni mogu imati na raspolaganju sve vojske ovoga svijeta, mogu posjedovati sva materijalna sredstva,
mogu imati sav tisak, sve radiopostaje i sva kina. Jednu stvar ipak ne mogu posjedovati – da ovladaju srcima i dušama ljudi" - napisao je Brkić na svom Facebook profilu. 

Idi na 24sata

Komentari 79

  • Herzog(315178) 30.09.2018.

    Brkić oličenje poštenja , morala , dobrote , poniznosti , vjernost ........................................... Normalno ako ćemo lagati !

  • 30.09.2018.

    Nekak se priblizava granici s BiH hmmm simptomaticno

  • fenix77 30.09.2018.

    Teško da piše, on je nepismen i vjerojatno prepisuje. Plagijator, dokazani, ali vjerodostojan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare