To je to što me zanima!

Brod Tijat zaplovio samo da bi ga Strikoman mogao snimiti

Pozirali su mu dragovoljci koji su se ukrcali na dio povijesti te su na njemu i zaplovili. Šime je snimio Tijata, a Pixsellov Duško Jaramaz plovidbu
Vidi originalni članak

Prisjećajući se broda Ohrid, današnjeg Tijata, koji je plovio na relaciji Šibenik-Zaton-Raslina do Skradina i prestao prije 50 godina, na nedjelju svečanu plovidbu krenuo je kako bi ga Šime Strikoman ovjekovječio na 561. Milenijskoj fotografiji. Pozirali su mu dragovoljci koji su se ukrcali na dio povijesti te su na njemu i zaplovili. Šime je snimio Tijata, a Pixsellov Duško Jaramaz plovidbu.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Walter_1 15.10.2018.

    Članak je kompletno netočan. Pročitajte malo portale o čemu se radi. Nema tu dragovoljaca. Ovo je priča o brodu koji je nakon 50 godina uplovio u Skradin u spomen na ljude koji su tim brodom putovali. A milenijska fotografija je samo kruna te priče. Barem da ima vise ovakvih prica a ne onakvih koje svaki dan slusamo u saboru.

  • Hiroo_Onoda 15.10.2018.

    Šime je karijeru posvetio milenijskim fotografijama, a Oton Gliha gromačama. . . . Pa bolje i to nego u nekoj šupi cijeli život sklapati perpetumobile.

  • 14.10.2018.

    dobri stari tijat

Komentiraj...
Vidi sve komentare