To je to što me zanima!

Brodski župan Marušić mijenja brave na prostorijama HDZ-a

Župan brodsko-posavski Danijel Marušić kaže da se u prostorijama HDZ-a održavaju razna okupljanja koja nemaju veze sa strankom te je zato morao mijenjati brave
Vidi originalni članak

Povjerenik Županijske organizacije HDZ-a Brodsko-posavske županije Danijel Marušić prije tri dana zamijenio je bravu na ulaznim vratima u zgradu HDZ-a u Zajčevoj 2 u Slavonskom Brodu i nitko bez njegove dozvole ne može u zgradu niti imati sastanke. 

- Ovo je drugi puta da sam primoran mijenjati brave, i prije sam dobivao dojave da u prostorijama stranke u Zajčevoj 2 se održavaju kojekakva okupljanja koja nerijetko nemaju veze sa strankom, kao u recimo petak navečer u 22.15 sati, a nisam znao što se tamo zbiva.  Zna se radno vrijeme službenika stranke, ali ne i tko sve ima ključeve ni kada ulazi u zgradu i zašto i tome se mora stati na kraj. Imovina HDZ-a je i društvena imovina i bilo kakvim skupovima za koje nisam obaviješten tamo nema mjesta. To nema nikakve veze s kandidaturama triju kandidata za novog predsjednika GO HDZ-a Broda, isto bih postupio u svakom drugom slučaju - kaže župan Marušić, povjerenik županijskog HDZ-a nakon smjene Zdravka Sočkovića. 

Krunoslav Janjić, predsjednik GO Mladeži HDZ Broda i jedan od tri kandidata za šefa gradskog HDZ-a Broda, kaže da je promjena brave način zastrašivanja da odustane od kandidature. 

- Nikakve noćne tulume u zgradi stranke nismo radili, župan Marušić da je htio lako je mogao doznati tko sve ima ključeve. Svi se boje Sočkovića iz sjene, a ja osobno nisam njegov pritajeni kandidat kako se šire glasine - kaže Krunoslav Janjić. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • zvzmir 05.04.2012.

    održavaju se pijanke

  • Serge 04.04.2012.

    Oružje im dajte ljudi !!! Neka se pobiju !!!! I eto nama Hrvatima sreće !!!

  • uro 04.04.2012.

    Marušiću briga tebe ti i tebi slićni nebi tu sjedili da nije bilo sočkovića jer on ti je omogućio da suprugu zaposliš tamo gdje jesi i šta te briga za druge osobno ti nemožeš ništa jer si pijun .

Komentiraj...
Vidi sve komentare