To je to što me zanima!

"Brojke uvijek rastu od srijede, smanjite druženja vikendom"

Božinović je upozorio je kako je posebno u te dane važno smanjiti društvene aktivnosti, privatne proslave i druženja iz kojih se najčešće širi infekcija unutar kućanstva i obitelji
Vidi originalni članak

Potpredsjednik Vlade i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović rekao je u četvrtak kako broj novozaraženih koronavirusom raste svakog tjedna od srijede, što se može pripisati i ponašanju tijekom vikenda te je apelirao da se privatna druženja smanje.

"Bliže se dani vikenda kada se ljudi obično tradicionalno opuste u društvu rodbine i prijatelja. Nažalost, podaci pokazuju da broj novozaraženih raste svakog tjedna od srijede pa nadalje, što se dijelom može pripisati ponašanju tijekom vikenda", rekao je Božinović na sjednici Vlade.

Upozorio je kako je posebno u te dane važno, koliko je moguće, smanjiti društvene aktivnosti, privatne proslave, druženja iz kojih se najčešće širi infekcija unutar kućanstva i obitelji, a onda i na radnim mjestima.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • slovenac xtreme 07.11.2020.

    U Severinu na Kupi 30.10 i 1.11 posluživao goste suvlasnik lokala R.S. sa dijagnozom COVID.Jel to normalno da svi o tome šute.

  • 06.11.2020.

    Ne budu se prestali čoporiti, jer čoporenje je u krvi kromanjoncima...makar ih pol dobilo upalu pluća, kisik i respirator...Onda, prestanite cviliti kad vas ne prime u bolnicu! Već vas sad ima zaraženih sa teškim simptomima. Pa samo nastavite...ekipo

  • šećerslatko 05.11.2020.

    Meni je stalno visok datum ne znam kako to riješit vi ste stručni ministre pomozite

Komentiraj...
Vidi sve komentare