To je to što me zanima!

Broš simboličan kao uvijek: S revera svjetlucale zvjezdice...

Kosor uvijek pomno bira koji će broš nositi. U Londonu je imala sjajne 'europske' zvijezde. Hoće li one ostati tako sjajne i nakon ulaska u EU pokazat će vrijeme
Vidi originalni članak

Premijerka Jadranka Kosor u petak se u Londonu sastala s britanskim premijerom Davidom Cameronom. Ni ovoga puta nije propustila na sako staviti jedan od svojih broševa. I ovoga puta on je bio simboličan. Na reveru su se sjajile zvjezdice sa zastave Europske unije. Dok je pozirala s Cameronom Kosor se ponosno smješkala zbog odluke Europske komisije.

Neposredno prije sastanka s Kosor Cameron je izjavio da je danas 'povijesni dan za Hrvatsku' te nas pozdravio kao novu buduću članicu Europske Unije. Nakon sastanka nije davao izjave dok je Kosor rekla kako vjeruje u daljnju potporu Londona.

- Vijest iz Bruxellesa saznala sam nešto prije dolaska na sastanak s britanskim premijerom koji je također čestitao Hrvatskoj vladi i meni te je istaknuo kako ovo važan i dan - rekla je premijerka.

Dodala je kako je s Cameronom najviše pričala o trenutku kada je Hrvatska ispunila sve da bi završila pregovore, o potpori Velike Britanije i sjednici Europskog vijeća.

Fuele nazvao Kosor i čestitao joj

Povjerenik za proširenje Europske komisije Štefan Fuele nazvao je predsjednicu Vlade Republike Hrvatske Jadranku Kosor i čestitao joj na odlično obavljenom poslu u procesu hrvatskih pregovora za članstvo u Europskoj uniji. Premijerka Kosor zahvalila je povjereniku Fueleu što je i on prepoznao poduzete napore i ostvarene rezultate Republike Hrvatske.

Idi na 24sata

Komentari 63

  • Magellan 11.06.2011.

    Došla mi je neki dan rata kredita (švicarci) za platiti. Kad sam skužio kolika i ja sam vidio sve zvijezde. I da,svjetlucale su. I ne, još nisam došao sebi. Zamolio bih premijerku da umjesto laprdanja o eu učini nešto korisno. Recimo da sredi malo taj divlji rast tečaja prije nego nas pola koji imamo kredite ostane bez stanova i završi na ulici. Ili neka smanji,bar malo,plaću sebi, ministrima i vrlim zastupnicima pa na taj način malo osnaži proračun. I mogao bih nabrajati...

  • pechvogel 11.06.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • lorens 11.06.2011.

    A tko se ne bi veselio Europi kad će imati plaću u EU parlamentu 7000 Eura plus sve moguće kartice i još će moći zaposliti prijatelje ili familiju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare