To je to što me zanima!

Brucoš (18) se ubio jer su ga snimali dok se seksao?

Dharun Ravi (18) i Molly Wei (18) postavili su nekoliko malih kamera u sobe svojih kolega. Zbog voajerizma im sada prijeti i do pet godina zatvora
Vidi originalni članak

Brucoš Tyler Clemente (18) s američkog fakulteta Rutgers skočio je s mosta u njujoršku rijeku Hudson nakon što je otkrio da su ga kolege snimali dok se seksao u studentskom domu. Njegov cimer na internetu je objavio kako je snimio svog kolegu dok se seksao s drugim mladićem. Tylera je to navodno shrvalo. Istragu zbog tajnog snimanja studenata u domu policija je započela nekoliko dana prije Tylerova samoubojstva. Jedan student policiji je u panici prijavio kako je u sobi našao kameru. Vrlo brzo priveli su sumnjivce. Dharun Ravi (18), Tylerov cimer, i Molly Wei (18) postavili su nekoliko malih kamera u sobe svojih kolega. O snimanju svog cimera i drugih studenata Ravi je redovito pisao na svom Twitter profilu. Policija ih je uhitila dan nakon što se Tyler ubio. Dharuna su pustili uz jamčevinu, a Molly su pustili nakon što je priznala da je sudjelovala u svemu, pišu američki mediji. Terete ih za cyber voajerizam te narušavanje privatnosti. Dvojici voajera prijeti zatvorska kazna od 5 godina.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • SunTzu 29.09.2010.

    a jadan....samo ne kuzim, sto mu niko nije reko d aje sex medju mladicima normalan u tim koledjima amerikim i engleskim???

  • nogometas05 29.09.2010.

    zahebani ti zakoni u Americi..a jbt...

  • pernica 29.09.2010.

    naša Seve se još više proslavila nakon što su je snimali-trebao se javit njoj za savjete....

Komentiraj...
Vidi sve komentare