To je to što me zanima!

Bruni izbjegla pusu Obame, Sarkozy izljubio Michelle

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Bivša manekenka namjeravala je poljubiti Obamu. Nagnula se, ali se ipak predomislila, pa je sve ostalo samo na kurtoaznom rukovanju i smiješku
Vidi originalni članak

Iako je u Francuskoj prilikom susreta ljudi koji se slabo poznaju uobičajno razmijeniti poljupce prva dama francuske Carla Bruni Sarkozy izbjegla je poljubac sa američkim predsjednikom Barackom Obamom. Tijekom dočeka u Strasbourgu bivša manekenka namjeravala je poljubiti Obamu, nagnula se, no u posljednji trenutak se predomislila, pa je sve ostalo na kurtoaznom rukovanju i smiješku. Čini se da ju je pokolebao sam Obama jer nije pokazao namjeru da će poljubac uzvratiti. Kako se to radi u Francuskoj pokazao je predsjednik Nicolas Sarkozy koji je bez ustezanja izljubio je prvu damu SAD-a Michelle Obama. Svoju ležernost Sarkozy je pokazao i tijekom kratkog razgovora na crvenom tepihu spustivši ruku na stražnjicu svoje supruge. No, ono što nije uspjelo francuskoj prvoj dami pošlo je za rukom mladoj Francuskinji. Cecilia Dervogne zagrlila i poljubila Obamu nakon što se obratio oduševljenim studentima sveučilišta u Strasbourgu. Obama je i taj poljubac želio izbjeći izvačeći se na tjelohranitelje i suprugu koja je stajala iza njega no 'situaciju je spasio' Sarkozy koji je ohrabrio Obamu da poljubi mladu Francuskinju.
- Što, zar je nećeš poljubiti' - upitao je Sarkozy američkog predsjednika, nakon čega je Obama sramežljivo sramežljivo ponudio svoj obraz.

BERLUSCONIJEV GAF

Talijanski premijer Silvio Berlusconi u subotu je nehotice omeo protokol svečanosti na kojoj su se u njemačkom Kehlu okupili čelnici NATO-ovih zemalja telefonskim razgovorom s turskim kolegom Erdoganom. Berlusconi je pokušao uvjeriti Erdogana da se više ne protivi imenovanju Danca Andersa Fogha Rasmussena na dužnost glavnog tajnika NATO-a.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • happynutty 11.04.2009.

    Kako priča ova studentica! :) U jednom trenutku sam pomislila da će slomit jezik. :)

  • BravoHGT 04.04.2009.

    naši su se ljubili međusobno hahahahahaha

  • user_31620 04.04.2009.

    mislim stvarno \"jako zanimljivo\".....

Komentiraj...
Vidi sve komentare