To je to što me zanima!

Brutalan policajac: Iživljavanje nad starijim muškarcem (76)

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
SAD: Policajac Nathanial Robinson nedavno je zaustavio Petea Vasqueza (76) i maltretirao ga iako nije prekršio zakon. Muškarac je i uhićen pa pušten bez prijave
Vidi originalni članak

Policija u gradu Victoria u američkoj saveznoj državi Teksas je na meti kritika građana nakon što je objavljen video policajca koji maltretira muškarca (76).

Policajac Nathanial Robinson nedavno je zaustavio Petea Vasqueza (76) zbog registracije . Naime, na automobilu koji je Vasquez vozio bila je naljepnica za registraciju koja je istekla. Vasquez je stao i pokušao objasniti Robinsonu da on vozi automobil koji pripada autosalonu. Prema američkom zakonu tablice salona su izuzete od inspekcije. No, Robinson je Vasqueza zgrabio za ruku, gurnuo na haubu automobila i na kraju srušio na pod . Uperio je u njega elektrošoker i dva puta ga upotrijebio.

- Mislio sam i da će izvući oružje i ubiti me - rekao je Vasquez kasnije novinarima.

Uskoro je stiglo još policajaca. Nakon incidenta Robinson je maknut s dužnosti i prebačen u administraciju .

Policija slučaj istražuje, no potvrdila je da je auto koji je Vasquez vozio vlasništvo salona te da nije trebao imati važeću naljepnicu.

Vasquez je čak bio i uhićen te je u pritvoru proveo nekoliko sati . Na kraju su ga pustili na slobodu bez prijave. Šef policije u Victoriji mu se ispričao , piše RT.

Idi na 24sata

Komentari 70

  • pa šta je 18.12.2014.

    ako se demokratski ne može izrazit mišljenje -onda si ta pravila nabijte u š.pak i na.upite mi se kite .pogotovo nepismene novinarke i pederi urednici.

  • sporangija 18.12.2014.

    Amerika čemerika!

  • TVRDOGLAVI SVABO 18.12.2014.

    eto za one koji hvale usa

Komentiraj...
Vidi sve komentare