To je to što me zanima!

Brutalna likvidacija u Moskvi: Na cesti smaknuli istražiteljicu

Evgeniju Šiškinu je nepoznati napadač ubio ispalivši joj metak u vrat iz neposredne blizine dok je kobnog dana izlazila iz svojeg stana u predgrađu Moskve. I ranije su joj prijetili, a zapaljen joj je i auto
Vidi originalni članak

Ruski istražitelji i dalje tragaju za ubojicom koji je u srijedu hicem iz pištolja likvidirao jednu od glavnih antikorupcijskih istražiteljica u ruskom Ministarstvu unutarnjih poslova Evgeniju Šiškinu, javljaju ruski mediji. 

Šiškinu je nepoznati napadač ubio hicem u vrat iz neposredne blizine dok je kobnog dana izlazila iz svojeg stana u gradu Arkhangel'skoye, 20-ak kilometara zapadno od Moskve. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Ubijena policijska poručnica i ranije je primala prijetnje, a početkom godine zapaljen joj je automobil. 

Kako piše Radio Slobodna Europa, čelnik ruskog istražiteljskog odbora Aleksandr Bastrikin osobno je preuzeo vođenje istrage oko njezina ubojstva. Bastrikin je inače vrlo blizak suradnik ruskog predsjednika Putina. 

Istražitelji su istragu za sad koncentrirali na kriminalne skupine čijim se aktivnostima Šiškina bavila pretpostavljajući da je naručitelj likvidacije upravo iz njihovih redova.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • 17.10.2018.

    U nas su prekinute sve istrage od onog dana kada je koknut Puki.

  • Linz 15.10.2018.

    Ova snimka je tako uznemirujuća da mi je govno promijenilo agregatno stanje iz čvrstog u tekuće !!!

  • Mergi 14.10.2018.

    Davno sam rekao, sudski odnosno izvršni kazneni sustav nesmije bit javan. Policajci i istražitelji bi svi trebali bit pod fantomkama, a sudski procesi bi se trebali vodit bez identiteta osoba koje ti presuđuju, dakle sudac ili sutkinja bi trebao bit govorni automat bez imena i prezimena. Svaki pokušaj bilo kakvog zaustavljanja ili ometanja ili raskrinkavanja istrage, uhićenja ili tome slično trebao bi bit kažnjen momentalnim pogubljenjem bez suđenja, hapšenja i rasprave. Tko god je protiv toga taj je i protiv reda i pravde i mjesto mu je pod zemljom. Amen

Komentiraj...
Vidi sve komentare