To je to što me zanima!

Brutalna okrutnost: Omamili mačiće pa ih obojali markerima

Mačiće stare četiri tjedna, nazvane Shrek i Smurf, netko je markerima obojio po svijetlom dijelu dlake i potpuno ih unakazio. Pronašao ih je policajac u britanskom Bradfordu
Vidi originalni članak

Ljubitelje životinja šokirao je prizor dva mačića obojenih u plavu i zelenu boju. Mačiće stare četiri tjedna, nazvane Shrek i Smurf, netko je markerima obojio po svijetlom dijelu dlake i potpuno ih unakazio. 

Volonteri centra za životinje u britanskom Bradfordu obojane mačiće nazvali su 'groznim činom okrutnosti'. Mladunce je pronašao policajac koji ih je odnio u azil. 

- Bavili smo se groznim okrutnostima prema životinjama, ali ovo je strašno. Dakle netko je mačiče omamio, gotovo ugušio i markerom ih detaljno obojao. Smurfu su čak obojali bijelu točku koju je imao na repu. Dok sam ih pokušavala okupati, boja je došla  na moju kožu i jedva sam je skinula  - kazala je zgrožena voditeljica azila Katie Lloyd (37). 

Mačići se oporavljaju, no boja se sa njih još nije u potpunosti oprala. Pretpostavlja da će im za oporavak trebati šest do osam tjedana, piše Daily Mail. 

Idi na 24sata

Komentari 63

  • Timmy2 10.05.2016.

    Sada su na redu bili nesretni mačići,kasnije će doći na red ljudi.Bolesno.

  • Fenix7 06.05.2016.

    Koliko se dalo iščitati iz članka, miceki nisu bili maltretirani, nego samo pofarbani. Kad se Josipa Lisac pofarba u zeleno, nitko nije zgrožen...

  • mede 06.05.2016.

    tko ne voli životinje,ne voli ni ljude!

Komentiraj...
Vidi sve komentare