To je to što me zanima!

Brutalno mučila pa onda ubila sluškinju jer nije dobro čistila

Okrutna žena iz Abu Dhabija svakodnevno je tukla preminulu sluškinju te joj u oči bacala papar. Kazala je da ju je željela natjerati da dobro obavlja kućanske poslove
Vidi originalni članak

Jedna žena iz Abu Dhabija brutalno je mučila i na kraju ubila svoju sluškinju jer nije bila zadovoljna načinom na koji je obavljala kućanske poslove. Piše o tome portal 7daysindubai koji navodi da je mučiteljica posezala za rigoroznim metodama kao što je vezivanje strujnim žicama te izlijevanje vruće vode po žrtvi.

O njenoj brutalnosti posvjedočila je na sudu i njena kći kazavši da je majka svakodnevno tukla preminulu sluškinju te joj u oči bacala papar. Iako je na početku saslušanja na sudu žena nijekala zločin, kasnije je popustila i priznala te razotkrila motive svoje okrutnosti.

- Mučila sam je jer je bila lijena. Željela sam je natjerati da obavlja kućanske poslove kako treba. Nisam je imala namjeru ozlijediti ili ubiti - otkrila je okrutna žena.

Protiv nje svjedoče i forenzički dokazi jer je nakon obdukcije žrtvina tijela koje je pronađeno u kupaonici ustanovljeno da je sluškinja preminula od ozljeda koje su joj nanesene tijekom napada te da je dulje vrijeme bila izložena zlostavljanju.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • zdepar 24.11.2012.

    znam ja jednu takvu sa S.........

  • samoja1 17.11.2012.

    U Abu Dhabiu,vrve doseljenici iz Indije,Pakistana.. dolaze zaraditi koji dirham da mogu svoju familiju prehraniti.. pa tako i zene se zaposljavanju kao sluskinje kod naravno bogatih lokalaca (Arapa).. jer oni nemaju potrebe za poslom,kad su prebogat narod... tako da uopce se ne cudim ovome clanku... jednostavno tako je u Abu Dhabiu.. Arapi ne rade nista..jer nema smisla..imaju brdo para..a doseljenici rade i muce se za 100 eura mjesecno... zalosno..ali istinito

  • SanjaPetronijevic 17.11.2012.

    Uzas !!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare