To je to što me zanima!

Brutalno su premlatili osječkog poduzetnika, slomili mu nogu

Antu Ćurića (53) u dvorištu su dočekala dvojica napadača. Kada je izašao iz auta zaskočili su ga iz mraka i nasrnuli na njega palicama. Slomili su mu i ključnu kost
Vidi originalni članak

Osječki poduzetnik Ante Ćurić (53) brutalno je pretučen pred svojom kućom u nedjelju oko 22.20 sati. Vlasnika građevinske tvrtke "Massa" u dvorištu su dočekala dvojica napadača. Kada je stigao kući u Starčevićevoj ulici u osječkom prigradskom naselju Višnjevac i izišao iz automobila, nasrnuli su na njega palicama. Zaskočili su ga iz mraka. Ćurić se branio, no uspjeli su mu slomiti nogu i ključnu kost. Operiran je u osječkoj bolnici, gdje se oporavlja od teških ozljeda, piše vecernji.hr.

– Ne znam motive napada, ne slutim tko se krije iza toga – kratko nam je kazao danas Ćurić.

Ozlijeđeni je poduzetnik ujedno i predsjednik lokalnog NK Višnjevac. Mještani ističu njegovu ulogu u izgradnji zgrade i tribina te općenito doprinos razvoju kluba. Ćurića se ne povezuje s kriminalnim krugovima, a poznanici za njega imaju samo riječi hvale. Tvrtka koju vodi bila je respektabilna, no kriza je i nju, kao i druge građevinske tvrtke, dobrano dotaknula.

Idi na 24sata

Komentari 85

  • mandzukic100 25.04.2012.

    nemojte ljudi covjeka odmah osudjivati.nije li moguce da ga lokalni mafijasi pokusavaju zastrasiti jer ne zeli placati zastitu ili nesto slicno.svatko tko zivi u Osijeku i okolici zna koliko je taj grad zagadjen mafijom.da imam novce nikada u Osijeku ne bih investirao.ali naravno to znaju samo stotine tisuca gradjana,a do policije i odvjetnistva jos nije doslo.

  • mjm 25.04.2012.

    Ma neka su ga da nije zaslužio nebi niti dobio zbog poštenja

  • cicibanac 24.04.2012.

    putokaz obespravljenima i pokradenima. vaši ugnjetači i lopovi NE SMIJU hodati slobodno. gazi marvu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare